Відмовлено Заява до прокуратури №0070

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Я, громадянин України Юсуф Узун , подаю заяву до прокуратури на громадянина Назар Малиновський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.
Детальний опис правопорушення:

Після зупинки транспортного засобу працівником Національної поліції України Назаром Малиновським мені було повідомлено, що причиною зупинки стало створення аварійної ситуації. Після цього вказаний працівник поліції представився та висунув вимогу щодо пред’явлення документів.
У відповідь я уточнив законну підставу зупинки транспортного засобу. Спочатку працівник поліції повідомив, що причина вже була озвучена раніше, а згодом повторно зазначив, що підставою зупинки є створення аварійної ситуації.
Користуючись своїми правами, передбаченими ст. 22 пункту. 1 КУпАП, зокрема правом на ознайомлення з матеріалами справи та доказами, я попросив надати відеодокази вчинення мною адміністративного правопорушення. Однак працівник поліції відмовив у наданні будь-яких матеріалів, мотивуючи це тим, що я не є адвокатом та не маю права на ознайомлення з відповідними доказами.
Надалі мною були надані всі необхідні документи для перевірки.
Після цього я здійснив спробу залишити місце події, що повністю визнаю. За вказані дії мене вже було притягнуто до відповідальності, а також я усвідомлюю можливість притягнення до кримінальної відповідальності у випадку наявності відповідних законних підстав.
Окремо наголошую, що після зупинки транспортного засобу на місце події прибув підполковник Національної поліції України Діма Гроза. Вказана посадова особа була свідком дій свого підлеглого, однак не вжила жодних заходів реагування та не припинила можливі порушення службових обов’язків, що, на мою думку, може свідчити про неналежне виконання службових повноважень та ознаки службової недбалості.
Накладення санкцій або компенсацій: Так
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 25.05.26 15:55

Юсуф_Узун

Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Також на Діму Грозу.

Юсуф_Узун

Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Прикріпляю докази: тик

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
30
Реакції
10
Бали
13
Повідомлення

Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури розглянута.

За результатами перевірки встановлено, що зазначені працівники Національної поліції України вже притягнуті до дисциплінарної відповідальності їхнім керівництвом. У зв’язку з цим підстави для застосування додаткових заходів реагування відсутні.

Відповідно, у задоволенні вашої заяви відмовлено.

Юсуф_Узун

Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Повідомлення

Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури розглянута.

За результатами перевірки встановлено, що зазначені працівники Національної поліції України вже притягнуті до дисциплінарної відповідальності їхнім керівництвом. У зв’язку з цим підстави для застосування додаткових заходів реагування відсутні.

Відповідно, у задоволенні вашої заяви відмовлено.
Прошу переадрисувати у Кримінальне провадження так як у працівників також були ознаки вчинення кпримінального правопорушення!

Юсуф_Узун

Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
136
Реакції
145
Бали
48
Скасовано, за дану ситуацію я вже повідомив в ДБР та вони вже цим займаються, щодо заяви №0071 прошу відкрити КП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі