Розглянуто Мут за просто так //Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Фаретті

Шановний гравець
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
46
Реакції
43
Бали
23
1 Олексій Фаретті
2 Рома Семеген
3 Суть скарги: данний адміністратор замутив мене за те що я написав в репорт слово тп (телепорт)
4 Доказ (скріншот)
zobrazenna-2026-05-27-232110899.png

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,663
Реакції
898
Бали
253
Вітаю.
Згідно з правилом Ukraine GTA 4.12:
4.12. При зверненні до репорту гравець повинен дотримуватися відповідних принципів спілкування. За порушення цих принципів можуть бути застосовані покарання: мут до 60 хвилин / кік / бан від 1 дня.
— заборонено неповажливе ставлення до адміністрації в репорт. | Мут / Бан
Наприклад: «Алло, ти шо попутав», «Шо ти робиш, закруто на адмінці?», «Ти швидко ТП сюда, я сказав», «Хелп швидко, ти поняв?» тощо.
Ваше звернення в репорт, було подане у некоректній формі та містило неповажливе ставлення до адміністрації. Тим паче, вам уже було особисто наголошено на цьому правилі в Discord перед тим, як ви продовжили писати подібні репорти.
Адміністрація не зобов’язана допомогати гравцям, при такому зверненні. Правила були вам відомі заздалегідь, однак ви свідомо їх проігнорували.

Очікуємо відповіді ГА|КА.

Останнє редагування:

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
297
Бали
108
Вітаю!
Адміністратор видав покарання вірно!
По оновленому Регламенту адміністратора та Загальним правилам:
4.12. При зверненні до репорту, гравець повинен дотримуватися наступних принципів. За недотримання цих принципів можуть бути застосовані покарання у вигляді муту.
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.

Тому, просимо в подальшому більш детально описувати ваше питання/проблему в репорт.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі