Розглянуто Для ГА, КА, Спец. Адмін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кевін Морено

𝐜𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
93
Реакції
89
Бали
63
Бажаю здоров*я, шановна ГА,КА,Спец. Адмін
Вікторія Кизима, Ема Вейт, Серго Голд

Прошу розглянути мою скаргу, та винести позитивний висновок
Мене звуть Ігор, на той час, коли я був на Ст.Модераторі мені було 24 роки, та на Кураторі Адміністратора стояла ще Вікторія Кизима, а на Заступнику Головоного Адміністратора був Серго Голд, і десь приблизно к 12 часу ночі, ми виришили поспілкуватись у чаті з Адміністрацією, і щось зіткнулись с Серго Голд, посварились у чаті, та видав мені попередження. Я намагався його зняти, но мені було треба ще відповісти правильно на 1 скаргу на форумі, та показати скріншот що я зробив 120 репортів за 3 дні. На що від Серго Голд на форумі мені прийшла відмова, виришів спитати в нього чому, якщо вони бачать на скільки відповів данний адміністратор репортів, ну з відповіді я нічого не почув, а попередження ще було. Виришив я написати у пріватні повідомленя Сергу Голду, що хочу піти з поста Ст. Модератора, на що я почув відповідь "Якщо ти підешь по ЗВБ то в тебе буде ЧСА", не довго думавши я дав відповідь "Згоден".

Тепер на стільки розумію, що я у той час був не правий, коли посварився з Серго Голдом, та розумію що приділяв грі мало часу, щоб піти на крок далі до своеї мети. Ну тепер моя мета десь далеко за горами, но хочу, щоб з мене хоча б зняли ЧСА, та дали довірку встати на пост Адміністратора. Звісно ж не зараз, і не потім, но прошу Вас, зняти хоча б ЧСА. Буду дуже вдячний!

Свою помилку я зрозумів, та зробив висновок!

З повагою, колишній Ст.Модератор Єрнесто Корлеоне...

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,590
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
ЧСА наразі у вас відсутнє
Однак, на даний момент заявки на посаду Ігрового помічника зачинені. Слідкуйте за інформацією щодо відкриття заявок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі