Відмовлено Андрій Косик провів некомпетентний розгляд ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
31
Реакції
7
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Володимир Лось
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
3. Суть скарги:
Коли я тікав від погоні СБУ, по мені відкрили вогонь, після чого я відкрив вогонь у відповідь. Проте я також отримав покарання за ПГ, хоча в правилах чітко вказано, що якщо по вам відкрили вогонь — дозволено відкривати вогонь у відповідь.
Незрозуміло, де саме адміністратор побачив ПГ у даній ситуації. Це вже не перший випадок проблем через дії цього адміністратора. Також через нього я отримав -900к на замовленні.
Вважаю, що даний адміністратор має бути покараний, а мені повинні видати компенсацію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександ-Кузніченко-234238-ПГ.405731/
Фото покарання https://postimg.cc/RJK3jBYC

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,638
Реакції
1,279
Бали
253
Вітаю, в пункті правил Ukraine GTA 6.13. чітко зазначений приклад в якому сказано наступне - "Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись.". По вам відкрила вогонь лише одна людина, тому відстрілюватись ви не могли.

1779878532938.png

Очікуємо відповіді ГА|КА.

Лія Блеквуд

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
1,097
Реакції
319
Бали
223
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

Ви отримали покарання за пунктом Правил Ukraine Gta 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

У примітці зазначено,що на 2 гравців неоф.організацій йде 1 гравець держ.організції,у вашому випадку цю примітко було порушено,бо ви були один.

Адміністратор видав покарання вірно.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі