Розглянуто Андрій Косик провів некомпетентний розгляд ситуації. Вже 2 раз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
31
Реакції
7
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Володимир Лось
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
3. Суть скарги:
Я просто тікав від двох співробітників СБУ. Один із них намагався збити мене автомобілем та ДБ-шив, а другий був із тайзером. Не розумію, де саме адміністратор побачив ПГ, якщо один був за кермом, а другий — із тайзером. Я б і в реальному житті намагався втекти в такій ситуації.

Даний адміністратор уже вдруге некоректно розглядає скаргу та постійно стає на сторону СБУ. Складається враження, що причина в тому, що це його друзі.

Також на відео видно, як один зі співробітників СБУ щось говорить, але його не чути через велику відстань. Не розумію, як даний адміністратор досі займає свою посаду..
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тема 'Олександ Кузніченко ЕНР + ДБ' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександ-Кузніченко-ЕНР-ДБ.405735/

Лія Блеквуд

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
1,097
Реакції
319
Бали
223
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто.

Стосовно ваших слів,що "Адміністратор некоректно розглядає скаргу та постійно стає на сторону СБУ. Складається враження, що причина в тому, що це його друзі"- прошу звернути увагу що покарання по даній скарзі інший гравець також отримав,тому особливого ставлення до інших гравців зі сторони Адміністратора-немає.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі