Відмовлено оскарженя блокуваня (чит 06) для ГА і ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Ковалеко

Новий гравець
Реєстрування
21 Січ 2026
Дописи
24
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо / Система (серійний бан)
  2. Особистий нікнейм: Діма Бренд (нікнейм на 05 сервері)
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація 06 сервера, я звертаюся до вас із величезним проханням про повну амністію та надання мені останнього, другого шансу. Я хочу чесно і відкрито визнати свою провину перед проєктом. Дійсно, колись давно на вашому 06 сервері я вчинив дуже нерозумно — завантажив та використав заборонені програми (чити), за що абсолютно справедливо отримав блокування від системи. Після того випадку я одразу все усвідомив, повністю очистив свій комп'ютер від усього стороннього софту, назавжди видалив чити і дав собі слово більше ніколи до цього не повертатися.
Я почав усе з чистого аркуша на 05 сервері під ніком Діма Бренд. Я дуже сильно полюбив цей сервер, знайшов там друзів, розвивав свій акаунт з нуля абсолютно чесно, вкладав свій час і сили, вступив у клан та брав участь у житті серверу. Я грав за правилами і жодного разу нічого не порушив. Проте нещодавно система автоматично заблокувала мій комп’ютер по серійному номеру через той самий мій старий і єдиний бан на 06 сервері. Я написав скаргу на 05 сервері, але Головний адміністратор Віталій Петрушка відповів, що оскільки першочергове порушення було саме у вас, то зняти цей серійний бан можете тільки ви.
Я щиро розкаююся у своєму минулому вчинку на 06 сервері. Мені дуже соромно за те, що я колись використовував чити. Я благаю Головного Адміністратора або його заступника піти мені назустріч та дати шанс на амністію, щоб я міг продовжити грати на своєму улюбленому 05 сервері, де у мене залишилося все моє майно, друзі та клан. Я обіцяю та даю слово честі, що більше ніколи в житті не підведу проєкт, не завантажу жодної забороненої програми і буду зразковим гравцем. Прошу вас, зніміть бан з мого серійного номера, дозвольте повернутися у гру. будласка благаю я ніколи більшш не буду з ними грати прошу кляінусь не буду можите навіть наблюдати за мной і провірку пк можу показати будласка
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Вставте сюди посилання на скріншот] https://ru.files.fm/u/nv9eq2e3p9
5. Дата походження: 26.05.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Наразі оскарженню блокування не підлягає.
Відбувайте покарання та робіть висновки.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі