Яков Денисович
Козак
- Реєстрування
- 15 Січ 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
Назва теми: Заява до прокуратури №246809
Я, громадянин України Яков Денисович, подаю заяву до прокуратури на громадянина 246809 та прошу перевірити наступні обставини й зробити висновок щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб.
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Співробітник СБУ відкрив вогонь на блокпості без будь-якого попередження та без озвучення законних вимог. Жодних причин для застосування зброї мені повідомлено не було.
Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу видати догану співробітнику та провести службову перевірку щодо його дій.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Співробітника СБУ
За наявності прошу вилучити записи з камер та боді-камер співробітників, які були присутні під час інциденту.
Дата і час інциденту:
27.05.2026 22:39
До скарги до прокуратури додаю:
Скріншоти / відеофіксація (за наявності).
Я, громадянин України Яков Денисович, подаю заяву до прокуратури на громадянина 246809 та прошу перевірити наступні обставини й зробити висновок щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб.
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Співробітник СБУ відкрив вогонь на блокпості без будь-якого попередження та без озвучення законних вимог. Жодних причин для застосування зброї мені повідомлено не було.
Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу видати догану співробітнику та провести службову перевірку щодо його дій.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Співробітника СБУ
За наявності прошу вилучити записи з камер та боді-камер співробітників, які були присутні під час інциденту.
Дата і час інциденту:
27.05.2026 22:39
До скарги до прокуратури додаю: