Розглянуто порушення правил битв за бізнеси I R-233

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
258
Реакції
176
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Фейзу Яєчко
2. Нікнейм порушника:HooligansFamQ
3. Назва клану порушника: HooligansFamQ
4. Суть скарги:
Після смерті ми повертались на території бізвара як гравець (342) навмисно пробив колеса та поламав колеса чим порушив правило :
2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн.
Після повернення на місце бізвар на тайм коді:1:32 видно , що їх там четверо і бачу гравця в якого забагана анімація тобто людина порушила правило:
2.13. Заборонено використовувати будь-яку анімацію під час битви. | Варн . Щоб дізнатись який то гравець був попрошу застосувати правило:

1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам. Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.1.7. Учасник клану зобов'язаний надати відкат з битви протягом 12 годин з моменту запиту. | Бан до 3 днів/// також перевірте якраз правило: (2.14. Заборонено стороні, яка забиває битву не прибути на неї за 5 хвилин до початку битви. | Попередження НО) . Після данної ситуація сталося ще одна гравці вийшли з гри приблизно в 1:44 проте я думаю типу пропав інтернет але не думаю , що саме в момент нашого пуша в 3 гравців вилетів інтернет тим самии кажен з них порушив правило: 2.18. Заборонено виходити з гри на під час битви за бізнес на її території. | Деморган 60. 4:04 заїхав якшо мені пам*ять не міняє на момент бізвару лідер/модер їхьного клану і також на той момент було правило не можна заїджати на машині проте видно що гравець в іншому скіні що порушує правило : 2.23. Під час битви за бізнес усі учасники кожної зі сторін повинні мати однакові скіни, що не збігаються зі скінами опонентів. | Попередження НО + Кожному учаснику, який порушив правило: Деморган 60 хвилин.

Згідно правилом :
3.4. Адміністрація в праві передати бізнес стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила "Правила битви за бізнес" 5+ разів

Примітка: у разі якщо обидві сторони порушили 5+ разів, то відбудеться перегравання.

Та як у нас порушив тільки вони 5+ раз то нам перехоить бізнес нам без перегравання .

Тайм коди:
-початок відео (почав нам заважати зверху прикріпив правило яке він порушив)
-1:32 ( видно ,що в дирці їх 4 і в одного з них забагана анімація)
-1:44 (вийшли приблизно 3 з них)
-4:06 (видно інший скін вроді на той момент модераторі/лідеру клану)

5. Доказ порушення (скриншот/відео):відео
6. Дата порушення:28.05.26

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,697
Реакції
536
Бали
253
Вітаю.

Гравець [342] отримує:
2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. |
Варн

Щодо використання анімації - ця проблема виникла через підвищенний пінг у гравця, порушень щодо цього не виявлено.
Щодо виходу з гри, айді гравців які зафіксовані у вас на доказах - не виходили з гри у цей час.

Гравець [100] отримує:
2.23. Під час битви за бізнес усі учасники кожної зі сторін повинні мати однакові скіни, що не збігаються зі скінами опонентів. | Деморган 60
Також клан отримає попередження.

Переглянувши інформацію зі сторони клану HooligansFamQ та переглянувши ваши докази можу повідомити наступне:
Гравці які порушили - отримають покарання, щодо інших підозр на порушення я надав вам відповідь вище. Від клану наразі не виявлено 5+ порушень.
Також, зважаючи що ваше порушення з підняттям гравця за допомогою адреналіну вплинуло на результат самої битви - остаточним рішенням є призначення перегравання. Щодо часу перегравання буде повідомлено згодом лідерам кланам в особисті повідомлення.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі