Розглянуто Влад Кєлліні/Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
81
Реакції
94
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм адміністратора:Влад Кєлліні
3. Суть скарги:На гравця Альфонсо Аріаз була подана Скарга,Скарга 2 за обман гравців та введення адміністрації у оману у які він отримав справедливе покарання але після того як він вчинив це порушення він передав свій бізнес для уникнення відповідальності,що є заборонено і на що була подана СКАРГА яку даний адміністратор відмовив аргументуючи це тим що гравець передав бізнес до того як я написав скаргу але по правилах покарання видаються за той момент коли було скояне порушення на відео відкаті тому і називають відкат ситуації а не тоді коли була подана скарга це можете перевірити по часу 19.05.2026 о 13:14 він обманув 19.05.2026 о 13:19 було підтверджено факт обману і вже 19.05.2026 о 14:50 гравець Альфонсо Аріаз побачив,що я написав на нього скаргу за обмін і розуміючи,що покарання йому не уникнути і ним була подана заява до податкової у які він без дозволу передав бізнес гравцю Алекс Галагер...Тому я рахую,що адміністратор невірно розглянув скаргу та можливо покриває даного гравця щоб дати йому можливість зберегти майно та уникнути повноцінного покарання так як це відбувається з усіма гравцями!Хочу зазначити що гравець надалі пише оскарження у яких йому відмовляють а він і надалі їх пише!!! у яких маніпулює кожного разу змінюючи свої слова і хоче мене зробити винним!Прошу детально розібратись із цією ситуацією так як одні гравці отримують покарання по повні,а для інших як у даному випадку діють привілегії.Дякую за увагу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Альфонсо-Аріаз-Алекс-Галагер-Уникнення-відповідальності-порушення-правил.403667/
5. Дата порушення:25.05.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
295
Реакції
130
Бали
88
Вітаю. Шановний гравець!
В результаті бесіди скарга буде анульована по причині відсутності претензій до гравця з Вашого боку.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі