Розглянуто Оскарження варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван_Сава

Закон у дії
Реєстрування
1 Чер 2024
Дописи
70
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Іван Сава 132281 і Максим Заборний 207985
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Горн
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація UKRAINE GTA.
Прошу переглянути ситуацію щодо виданих мені 2-х варнів, які були видані безпідставно та з порушенням правил розгляду скарг. Я є майором НПУ у відставці, наразі перебуваю на посаді сержанта. Разом із Максимом Заборним, нагрудний знак 207985, ми проводили затримання правопорушника відповідно до RP процесу біля НПУ, тобто на території Зеленої Зони. Саме я взяв правопорушника у кайданки та проводив процесуальні дії.
У цей момент по мені, Максиму Заборному та затриманому відкрили вогонь інші гравці. Ми діяли в межах RP ситуації та захищались, при цьому з нашого боку не було жодних порушень, оскільки згідно правил державних організацій дозволено затримання на зелених територіях за наявності вагомих підстав, а також застосовується виняток при відкритті вогню першими по працівниках.
Мені був виданий варн за 6.22 «ухід в інтер’єр», хоча фактично я не тікав з RP ситуації, не використовував інтер’єр для уникнення RP та весь час перебував у межах однієї ситуації в зеленій зоні.
Також прошу врахувати, що згідно правил державних організацій та RP логіки затримання, ми не порушували жодних пунктів, оскільки діяли в межах службових обов’язків, а по нам було відкрито вогонь першими.

Окремо звертаю увагу на порушення адміністратора під час розгляду скарги:
— скарга мала бути передана у розділ державних організацій, оскільки ситуація стосується НПУ, але була розглянута як звичайна скарга;
— не враховано виняток із правила 6.2.1 DM in GZ, де чітко зазначено, що якщо по гравцю відкрили вогонь першим, дозволяється зайти в інтер’єр або іншу зону для збереження майна без покарання;
— використано відео з джерела, яке не відповідає правилам розгляду скарг (не YouTube);
— відсутнє повноцінне та аргументоване пояснення рішення адміністратора.

Прошу врахувати, що відповідно до правила 6.2.1:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Саме цей виняток застосовується до нашої ситуації, тому жодного порушення з нашого боку не було.

Вважаю, що ми з Максимом Заборним діяли повністю в межах правил.

Також зазначаю порушення адміністратора:
— неправильна кваліфікація ситуації та ігнорування винятку з правила 6.2.1;
— розгляд скарги не у відповідному розділі для державних організацій;
— використання забороненого джерела відео для перевірки;
— винесення покарання без повного розбору RP ситуації;
— відсутність обґрунтованого пояснення рішення.
— скарга розглянута без адміністратора.

Прошу:
— зняти 2 безпідставні варни;
— видалити їх з історії покарань;
— відновити мене у НПУ на посаді сержанта;
— зняти варн з Максима Заборного 207985;
— відновити його у званні;
— провести перевірку дій адміністратора;
— застосувати до нього відповідне покарання за порушення правил розгляду скарг;
— компенсувати втрачений час і ігровий прогрес через помилкове рішення.

Дякую за увагу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): покарання скарга відео як все було скарга розглянута без адміністратора
Також прошу розглянути матеріал та історію покарань Максима Заборного
5. Дата порушення: 27.05.26

Лія Блеквуд

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
1,097
Реакції
319
Бали
223
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

Адміністратор видав варни помилково,з ним буде проведено бесіду щодо правильності розгляду скарг.

Скаргу було перерозглянуто та повернено вас у Фракцію,на той ранг,на якому ви були до отримання покарання.

На жаль,почистити історію покараннь-неможливо.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі