Розглянуто Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Січ 2025
Дописи
21
Реакції
18
Бали
8
1.Руслан Кулеметник
2.server
3.Шановна адміністраціє,

Я, Руслан Кулементик, звертаюся з проханням переглянути моє блокування в грі Ukraine GTA.

Я визнаю, що порушив правила проєкту та використовував заборонене програмне забезпечення. Розумію, що це дало мені нечесну перевагу та негативно вплинуло на ігровий процес інших гравців.

Щиро вибачаюсь перед адміністрацією та гравцями за свої дії. Це був необдуманий вчинок, і я повністю усвідомлюю свою помилку. Гарантую, що подібне більше не повториться, і надалі я буду дотримуватися всіх правил гри.

Прошу вас дати мені ще один шанс та, за можливості, пом’якшити покарання або скоротити термін блокування мого акаунта.

Дякую за розуміння та розгляд мого звернення.

З повагою,
Руслан Кулементик
4.нажаль Нема
5.Вже не помню

Palma Agentunovich

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
87
Реакції
51
Бали
23
1.Руслан Кулеметник
2.server
3.Шановна адміністраціє,

Я, Руслан Кулементик, звертаюся з проханням переглянути моє блокування в грі Ukraine GTA.

Я визнаю, що порушив правила проєкту та використовував заборонене програмне забезпечення. Розумію, що це дало мені нечесну перевагу та негативно вплинуло на ігровий процес інших гравців.

Щиро вибачаюсь перед адміністрацією та гравцями за свої дії. Це був необдуманий вчинок, і я повністю усвідомлюю свою помилку. Гарантую, що подібне більше не повториться, і надалі я буду дотримуватися всіх правил гри.

Прошу вас дати мені ще один шанс та, за можливості, пом’якшити покарання або скоротити термін блокування мого акаунта.

Дякую за розуміння та розгляд мого звернення.

З повагою,
Руслан Кулементик
4.нажаль Нема
5.Вже не помню
+rep

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
295
Реакції
130
Бали
88
Вітаю!
Ваш вчинок призвів до критичних наслідків.
Враховуючи ваше вибачення та усвідомлення свого вчинку а також термін вашого покарання,
вам надано можливість почати ваш шлях з чистого аркушу.
Ви можете створити новий аккаунт на сервері Західна Україна.

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі