Важливо СБУ | Заява на повернення до лав СБУ

Марта Девідсон

Шановний гравець
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
188
Реакції
36
Бали
73
sbu-logo.png
Відновлення можливе лише у разі звільнення за власним бажанням (ЗВБ).
Рішення щодо схвалення або відмови у відновленні приймається лідером або його заступником на власний розсуд.
Заява на відновлення подається виключно за встановленою формою, наведеною нижче.
Відновлення можливе за умови, що з моменту звільнення минуло не більше 14 календарних днів.
При поверненні до лав СБУ у вас буде на 1 звання менше, ніж коли ви звільнялися

Начальнику управління СБ України
по Подільському Краю
генералу Девідсон М. Є.

Від кандидата:
Прізвище І. П.

З А Я В А

Я, [ПІБ], прошу розглянути мою кандидатуру щодо поновлення на службі в лавах Служби Безпеки України. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені службові обов’язки, дотримуватись встановленої дисципліни, внутрішнього статуту та вимог керівництва.
Підтверджую готовність відповідально ставитися до проходження служби, підтримувати належний рівень професійної підготовки та гідно представляти підрозділ під час виконання службових завдань.

Також додаю:
— Паспорт: (скрин)
— Медична карта: (скрин)
— Військовий квиток: (скрин)
— Трудова книга: (скрин)

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
76
Реакції
11
Бали
53
по Подільському Краю
генералу Девідсон М. Є.
Від кандидата: Бруксов А.І

З А Я В А

Я, Бруксов Артем Ігорович, прошу розглянути мою кандидатуру щодо поновлення на службі в лавах Служби Безпеки України. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені службові обов’язки, дотримуватись встановленої дисципліни, внутрішнього статуту та вимог керівництва.
Підтверджую готовність відповідально ставитися до проходження служби, підтримувати належний рівень професійної підготовки та гідно представляти підрозділ під час виконання службових завдань.

Також додаю:
— Паспорт: TUK
— Медична карта: TUK
— Військовий квиток: TUK
— Трудова книга: (TUK)

Марта Девідсон

Шановний гравець
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
188
Реакції
36
Бали
73
по Подільському Краю
генералу Девідсон М. Є.
Від кандидата: Бруксов А.І

З А Я В А

Я, Бруксов Артем Ігорович, прошу розглянути мою кандидатуру щодо поновлення на службі в лавах Служби Безпеки України. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені службові обов’язки, дотримуватись встановленої дисципліни, внутрішнього статуту та вимог керівництва.

Також додаю:
— Паспорт: TUK
— Медична карта: TUK
— Військовий квиток: TUK
— Трудова книга: (TUK)
Вітаю!
Ваша заява розглянута та схвалена!
Вас буде призначено на посаду капітана, тому очікуємо ВАС в ГУ СБ!

Ігор Полковник

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
по Подільському Краю
генералу Девідсон М. Є.
Від кандидата: Полковник. І.А

З А Я В А

Я, Полковник Ігор Андрійович, прошу розглянути мою кандидатуру щодо поновлення на службі в лавах Служби Безпеки України. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені службові обов’язки, дотримуватись встановленої дисципліни, внутрішнього статуту та вимог керівництва. Підтверджую готовність відповідально ставитися до проходження служби, підтримувати належний рівень професійної підготовки та гідно представляти підрозділ під час виконання службових завдань.

Також додаю:
— Паспорт:СБУ
— Медична карта: СБУ
— Військовий квиток: СБУ
— Трудова книга: СБУ

Майк Карпатиченко

Полковник СБУ|06
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
151
Реакції
50
Бали
33
по Подільському Краю
генералу Девідсон М. Є.
Від кандидата: Полковник. І.А

З А Я В А

Я, Полковник Ігор Андрійович, прошу розглянути мою кандидатуру щодо поновлення на службі в лавах Служби Безпеки України. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати покладені службові обов’язки, дотримуватись встановленої дисципліни, внутрішнього статуту та вимог керівництва. Підтверджую готовність відповідально ставитися до проходження служби, підтримувати належний рівень професійної підготовки та гідно представляти підрозділ під час виконання службових завдань.

Також додаю:
— Паспорт:СБУ
— Медична карта: СБУ
— Військовий квиток: СБУ
— Трудова книга: СБУ
Вітаю
Відмовлено!
Вас було звільнено за втратою довіри.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі