Важливо UKRAINE GTA 02 | Заявка на посаду лідера НПУ

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
450
Реакції
596
Бали
153

Заявка на посаду лідера організації​

Лідер - людина, яка керує своєю організацією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.

Що потрібно від вас:
- Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
- Не перебувати у Чорних списках
- Відсутність критичних порушень на усіх серверах
- Середній добовий онлайн 4+ години
- Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
- Не мати відношення до інших проєктів
- Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
- Схвалена RP біографія

Форма для подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках.
Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Домінік Лемаер

Люблю Бьяну Лемаер
Реєстрування
27 Вер 2024
Дописи
33
Реакції
31
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName: Домінік Лемаер

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був, не на Ukraine GTA, тут займав такі посади:

• Ukraine GTA V | Старший адміністратор/Куратор фракції FIB/WN.

• Полковник СБУ м. Київ | 22.10.2024 - 09.12.2024 - Куратор Підрозділа ДБР
  • Полковник СБУ м. Київ |03.05.2026 - 10.05.2026 - Куратор Підрозділа УВБ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олег

6. Ваш тег в Telegram: @lemaer762

7. Ваш логін в Discord: redroyalty7.62

8. Ваш справжній вік: 19

9. Які у вас є ідеї для фракції: Розписую нижче:

Підрозділи:

• ПП (Патрульна Поліція) — основний підрозділ НПУ, який займається патрулюванням міста, реагуванням на виклики, оформленням ДТП, перевіркою документів та затриманням порушників.
  • КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії) — елітний спецпідрозділ для проведення штурмів, рейдів, затримання особливо небезпечних злочинців, звільнення заручників та силових спецоперацій.
  • ДСР (Департамент Стратегічних Розслідувань) — підрозділ, який займається боротьбою з ОЗГ, стеженням, агентурною роботою, прослушкою та довгими кримінальними розслідуваннями.
  • УВБ (Управління Внутрішньої Безпеки) — підрозділ, який контролює саму поліцію, проводить перевірки співробітників, розслідує корупцію та ловить порушників, або дає дисциплінарні стягнення.
  • СОГ (Слідчо-Оперативна Група) — підрозділ, який виїжджає на місця злочинів, проводить допити, збирає докази та оформлює кримінальні справи.
  • АНПУ (Академія Національної Поліції України) — навчальний підрозділ для нових співробітників, де проводяться лекції, стройова підготовка, тренування та іспити.

Активності:

• Нічні патрулі — спеціальні зміни у вечірній та нічний час, коли в місті підвищується кримінальна активність та кількість небезпечних ситуацій. Для того щоб цього було більше, хочу збільшити премії за нічні патрулі.
  • Спецоперації — масштабні РП-події з штурмами будівель, затриманням ОЗГ, рейдами та перекриттям районів. Це є, але дуже дуже мало, я та моя команда вміємо та любимо писати кримінальні справи, за рахунок чого, рейди збільшаться.
  • Поліцейські тренування — регулярні навчання зі стрільби, тактики, зачистки будівель та роботи в команді.

Внутрішнє життя фракції:

• Досьє співробітників — система особистих справ із характеристикою, порушеннями, досягненнями та психологічним станом співробітника.
  • Система премій — нагороди за активність, затримання, хорошу службу та участь у спецопераціях.
  • Що тижневі збори — загальні шикування та наради для обговорення проблем фракції, новин та планів.
  • Пресслужба НПУ — створення новин, фото із затримань, пресконференцій та офіційних заяв для жителів серверу.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера НПУ, тому що маю багато ідей для розвитку фракції (набагато більше ніж вказав), вмію працювати з колективом та хочу зробити НПУ не просто державною фракцією, а живою РП-структурою з атмосферою, активностями та дисципліною. Готовий приділяти достатньо часу фракції, підтримувати порядок у складі та розвивати РП на сервері.

11. Місто, в якому живете: Київ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Посилання

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Посилання Посилання

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
280
Реакції
466
Бали
123

1780134639243.png

1. Ваш ігровий NickName: Станіслав Коломойський | 7808
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
4.1. Головний лікар | Західна Україна | Південна Україна х2
4.2. Генерал ДСНС | Південна Україна
4.3. Міський Голова | Південна Україна
4.4. Президент | Південна Україна
4.5. Генерал поліції | Південна Україна

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Станіслав
6. Ваш тег в Telegram:
@kovstasx
7. Ваш логін в Discord:
presty_1205
8. Ваш справжній вік:
16

9.1. Створити систему ''Нічне чергування''
9.2. Створити цікаві лекції
9.3. Зміна системи преміювання
9.4. За потреби провести переатестацію
9.5. Створення підрозділу ДКР [Департамент карного розшуку]
9.6. Створити тему на форумі ''Положення про підрозділи''
9.7. Внести корективи до системи підвищення

10.1. Досвідчений
10.2. Активний
10.3. Адекватний
10.4. Відповідальний
10.5. Вміння працювати в команді
10.6. Цілеспрямований

11. Місто, в якому живете: При потребі
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія
13. Ваші покарання: Покарання

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
119
Реакції
55
Бали
73

1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Скоропадський

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Саме так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Був тільки лідером УЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Дмитро

6. Ваш тег в Telegram: @notdima12

7. Ваш логін в Discord:mad:flirex7678

8. Ваш справжній вік:17

УПП — Управління патрульної поліції
Планую повністю переробити систему патрулювання по всій карті. Запроваджу розподіл території на сектори (квадрати), щоб кожен екіпаж відповідав за свою зону. Це дозволить закрити «сліпі зони » на дорогах, в рази пришвидшить реагування на виклики (КОД-2,КОД-3,КОД-4). Також буде створено окремі мобільні пости на трасах для жорсткого контролю ПДР і швидкого перехоплення куплених чи викрадених авто.

КОРД — Корпус оперативно-раптових дій
Бажаю вивести спецпідрозділ на максимальний рівень бойової та тактичної підготовки. Окрім щоденних тренувань зі стрільби та штурму будівель, обов'язково введу внутрішні іспити з тактичної медицини (алгоритм MARCH), щоб бійці вміли рятувати особовий склад прямо під час перестрілок. Регулярно проводитимемо спільні спец-операції з СБУ для відпрацювання плану «Перехоплення» та затримання ОЗУ.

ГСУ — Головне слідче управління
Сюди будуть набиратися виключно досвідчені співробітники з високим рівнем РП та знанням законів. Головна мета — грамотна детективна робота. Створимо чітку систему реєстрації кримінальних справ , де кожне розслідування матиме докази з запису нагрудної камери та протоколи допитів. Організуємо роботу під прикриттям на цивільних авто для виявлення продавців зброї та наркотиків на чорному ринку.

ДБР — Державне бюро розслідувань
Цей підрозділ займеться жорстким контролем за дисципліною та боротьбою з корупцією в держструктурах. Співробітники проводитимуть негласні перевірки, виявлятимуть блат, хабарництво та факти перевищення повноважень серед особового складу поліції та інших фракцій. Усі зібрані матеріали та обвинувальні акти будуть передаватися напряму в Офіс Генерального прокурора для винесення офіційних ордерів і санкцій на арешт чи відсторонення.

Створення Спільного координаційного центру з СБУ та ОГП
Організація прямого каналу зв’язку між структурами для відпрацювання екстрених кодів. У разі запиту від СБУ чи Офісу Генпрокурора, екіпажі УПП та КОРД залучатимуться до охорони судових засідань, конвоювання затриманих чи проведення масштабних обшуків і затримань.

Тому що я чітко розумію, як має працювати НПУ, і чудово знаю всі правила та внутрішнє законодавство. Я йду на цю посаду не заради статусу лідера, а тому що хочу зробити організацію активною, продуктивною та цікавою для особового складу. У мене є готовий план розвитку підрозділів (УПП, КОРД, ГСУ, ДБР), я вмію знаходити спільну мову з людьми, тримати дисципліну і спокійно вирішувати будь-які конфлікти в колективі. Готовий приділяти організації багато часу та піднімати рівень РП у фракції.

11. Місто, в якому живете:Києві

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Доказ

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Доказ

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
186
Реакції
227
Бали
88

1780143160417.png

1. Ваш ігровий NickName: Максим Марценкевич.

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так.

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Підпис.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар.

6. Ваш тег в Telegram: @xxaamm777

7. Ваш логін в Discord: trowiz1

8. Ваш справжній вік: 17 років

1. Покращити лекції шляхом додавання презентацій для кращого сприйняття.(Є приклади)
2. Створити ДВБ для контролю співробітників.
Основні завдання ДВБ:

• Боротьба з корупцією — викриття хабарників та зловживань серед особового складу поліції та інших державних органів.​
  • Захист поліцейських — забезпечення безпеки правоохоронців та їхніх родин.
  • Виявлення зрадників — в умовах війни підрозділ активно займається викриттям колаборантів та осіб, які перейшли на бік ворога.

3. Створити Департамент Карного Розшуку який буде взаємодіяти з КОРД для затримання людей в розшуку.

Основні функції та завдання
  • Оперативно-розшукова діяльність для пошуку осіб, які переховуються від слідства та суду.​
  • Боротьба з майновими злочинами, незаконним обігом зброї, наркотиків та організованою злочинністю.​
  • Документування злочинів, вчинених в умовах воєнного стану​
4. Покращити роботу НА(детальніше на обзвоні)
5. Покращити взаємодію між співробітниками шляхом створення ситуацій в яких старший склад буде відсутній(для перевіврки взаємодії між молодшими)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід на керівних посадах, добрий, чесний, в міру строгий, вмію керувати фракцією.

11. Місто, в якому живете: Україна, м.Черкаси.

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик

Микола Ковaч

Полковник НПУ 02
Реєстрування
24 Тра 2025
Дописи
74
Реакції
67
Бали
63

1. Ваш ігровий NickName: Микола Ковач

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Ні, але я довгий час перебуваю на посаді заступника та допомагав колишнім лідерам робити їх роботу (отже розумію, що і як)

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микола

6. Ваш тег в Telegram: @Kolyan737374747

7. Ваш логін в Discord: @mikola5567_97677

8. Ваш справжній вік: 15 (Прошу виключення)

Проводити регулярні тренування для складу.

Організовувати цікаві RP-заходи та спецоперації
Допомагати новачкам адаптуватися у фракції.
Підвищувати активність співробітників через систему премій та заохочень.
Покращити дисципліну та взаємодію між підрозділами.

Вважаю себе відповідальною та активною людиною. Маю бажання розвитку фракції, підтримувати порядок і дисципліну, допомагати співробітникам та створювати комфортну атмосферу для всіх учасників. Маю бажання зробити фракцію більш активною та цікавою.

11. Місто, в якому живете: Івано-Франківськ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик

Олександр Пейс

L СБУ | Західна Україна 02
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
134
Реакції
181
Бали
88

1780183222823.png

Заявка на Посаду Генерала НПУ

1. Ваш ігровий NickName: Олександр Пейс

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так був довгий час на посаді Заступника Лідера СБУ та на посаді Лідера СБУ.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександр

6. Ваш тег в Telegram: @Sssas_s

7. Ваш логін в Discord: pupkowe4

8. Ваш справжній вік: 16

9.1. Створення Центру оперативного реагування (ЦОР)

Підрозділ відповідатиме за координацію всіх екіпажів у реальному часі. Співробітники ЦОР будуть вести контроль обстановки в області, розподіляти виклики між патрулями, координувати спецоперації та забезпечувати швидку взаємодію між усіма підрозділами.

9.2. Впровадження системи службових характеристик

Кожен співробітник матиме власне досьє, в якому фіксуватимуться його досягнення, активність, дисципліна, участь у спецопераціях та службові нагороди.

9.3. Створення Оперативного штабу НПУ

Під час масштабних подій буде формуватися тимчасовий штаб з керівників підрозділів для планування операцій, розподілу сил та координації роботи поліції.

9.4. Запровадження системи "Орієнтування тижня"

Щотижня співробітники отримуватимуть інформацію про особливо небезпечних злочинців або членів ОЗГ.

9.5. Створення відділу тактичної підготовки

Основним завданням підрозділу стане проведення тренувань та підготовка співробітників до спецоперацій.

9.6. Проведення масштабних кримінальних сюжетів

Планую регулярно організовувати довготривалі розслідування з декількома етапами та масштабними затриманнями.

9.7. Система наставництва

За кожним новим співробітником буде закріплюватися наставник зі старшого складу.

9.8. Відновлення практики міжвідомчих операцій

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Адекватний, стресостійкий, завжди дотримуюсь нейтралітету та готовий працювати.

11. Місто, в якому живете: Берлін

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:[Посилання]

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):[Посилання]

Валерія Романова

Ігровий помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
534
Реакції
559
Бали
153

np_logo.png

1. Ваш ігровий NickName: Валерія Романова

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: ознайомлена

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: готова

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так. Майже три терміни на посаді лідера ДКВС, та двічі лідер ЗСУ. Зокрема був великий досвід на посадах заступника лідера.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Валерія.

6. Ваш тег в Telegram: @valeristoryy

7. Ваш логін в Discord: valeristory

8. Ваш справжній вік: 21

1. Переглянути систему преміювання, розробити балову систему отримання премій.

2. Розглянути можливість створення підрозділу ДВБ (Департамент внутрішньої безпеки).
3. Додати підрозділ, який буде займатись "мотопатрулями".
4. Приділити увагу роботі в Румунії - патрулям та роботі на кордоні спільно з ЗСУ.
5. Проводити збори особового складу для обговорення покращень та проблем.
6. Проводити більше тренувань зі штурму будівель та відпрацьовуванням маневрів.
7. Час від часу проводити бліц-опитування по законодавчій базі та внутрішнім нормативам
8. Проводити тренінги з такичної медицини спільно з МОЗ.
9. Запровадити перевірку кваліфікації співробітників.
10. Запровадити проведення інструктажів співробітникам, які були переведені з інших фракцій.

11. Запровадити систему чергувань по різним постам і точкам.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я маю значний досвід на посаді лідера і вважаю, що знаю, як забезпечити стабільне функціонування фракції. Також я відповідально відношуся до своєї посади і покладених на мене обов'язків. Зокрема я маю бажання розвивати фракцію та втілювати свої ідеї.

11. Місто, в якому живете: Львів

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тут

Максон Киришко

Підполковник НПУ 02
Реєстрування
6 Кві 2026
Дописи
14
Реакції
6
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:Максон Киришко

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так точно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так точно

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:не було

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Трохимець

6. Ваш тег в Telegram:Levis_fanka

7. Ваш логін в Discord:levis52

8. Ваш справжній вік:15

9. Які у вас є ідеї для фракції:Покращити онлайн у фракції ,Допомагати новачкам адаптуватися у фракції.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Адекватний, стресостійкий, завжди дотримуюсь нейтралітету та готовий працювати.

11. Місто, в якому живете: Лозова

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі