Розглянуто Апеляція на розблокування аккаунту / Скарга на провокацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Илья Коскуц

Новий гравець
Реєстрування
26 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
Доброго вечора шановна адміністрація!
Звертаюся до вас із проханням переглянути моє блокування, яке діє до 14.06. Я повністю визнаю, що мої слова у чаті були порушенням правил проєкту, і щиро перепрошую за те, що не втримав емоції. Проте хочу детально пояснити ситуацію, яка призвела до цього зриву, оскільки вона була спровокована виключно іншим гравцем. ім'я та айді гравця який кинув на мене скаргу: Максим Прок (5240825).

Опис ситуації:
Я просто стояв на вулиці, нікого не чіпав. Потім підбіг гравець і почав мене бити та всіляко ображати без жодної на те причини (DM около лікарні). Я намагався з'ясувати причину, втекти та пояснити все діалогом, але він мене просто вбив. На жаль, цей момент я не встиг зафіксувати на відео, оскільки все відбулося дуже швидко. коли трапилось: 30.05.
Через сильний емоційний тиск та відверту несправедливість (мене вбили без причини), я написав у чат фразу, про яку зараз дуже шкодую. Це було сказано на емоціях.

Що було після:
Я з'явився у лікарні, цей же гравець знову чекав на мене там. Він продовжив провокації та почав погрожувати мені баном. Коли я сів у таксі, щоб просто поїхати у своїх справах, цей гравець підговорив свого друга щоб догнати нас та потаранити. Він почав навмисно таранитися (DB).
Цей епізод (таран та подальший токсичний тиск) мені вже вдалося зафіксувати, силка на відео!!! (посилання на відео).

Я повністю усвідомлюю свою провину за написане в чат і обіцяю, що в майбутньому, за будь-яких провокацій, я просто фіксуватиму порушення та йтиму на форум, а не відповідатиму емоціями. Прошу зважити на те, що гравець цілеспрямовано псував мені гру (DM, DB, токсична поведінка) та виводив на конфлікт.
Прошу адміністрацію виявити розуміння та, за можливості, скоротити термін бан або замінити його на інше покарання (наприклад, тривалий мут). Дякую за ваш час та увагу до моєї ситуації.

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
297
Бали
108
Вітаю!
Розглянувши ваше оскарження, виношу наступний вердикт:
Це було перше ваше серьйозне порушення, тому, термін покарання буде змінено до: Блокування на 7 днів.
Сподіваємось, що подібних поришень з вашого боку більше не буде!

Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі