Відмовлено Оскарження ЧСА Прошу дати шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
197
Реакції
507
Бали
138
1. КА ГА
2. Максим Миргородськи
3
Шановна адміністраціє!

Я звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо мого перебування у Чорному Списку Адміністрації.

Причиною внесення мене до ЧСА стало самовільне покидання адміністративної групи в Telegram. На момент скоєння цього вчинку я не до кінця усвідомлював його наслідки та вплив на роботу адміністративного складу. Зараз я повністю розумію, що вчинив неправильно, порушивши дисципліну та довіру, яку мені було надано.

За час перебування в ЧСА, а саме протягом місяця, я мав достатньо часу, щоб проаналізувати свою помилку та зробити відповідні висновки. Я щиро шкодую про свій необдуманий вчинок і визнаю свою провину. Подібна ситуація більше не повториться, адже тепер я усвідомлюю всю відповідальність, яка покладається на представника адміністрації.

Прошу вас дати мені ще один шанс проявити себе та довести своїми діями, що я зробив правильні висновки. Я готовий дотримуватися всіх встановлених правил, сумлінно виконувати свої обов'язки та працювати на благо проєкту.

Щиро дякую за розгляд мого звернення та сподіваюся на позитивне рішення.

З повагою,
Максим Миргородський.
4. 19.04.2026

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
194
Реакції
117
Бали
88
Вітаю!

Наразі не готові оскаржити вам ЧСА, спробуйте написати повторне оскарження пізніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі