Важливо Заявки на звання Підполковник [10] [Відчинено]

Саша Космолот

Новий гравець
Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
3
Бали
6
1.Саша Космолот 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів, правилами проекту?:Так точко 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так точно 4.Чи був у вас досвід на високих посадах?:Ні не було але проводив Код-5 так командував О/С с дозволо Старшого складу 5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:Собаченківський Олександр 6.Ваш тег в Telegram:tyshuego 7.Ваш логін в Discord:reznov228 8.Ваш справжній вік:15 9.Які в вас є ідеї для фракції:1)Проводити тренування по 5 разів за день.2)Допомогати новачкам щоб вони розвивалися а не стояли на місці.3робити субординацію якої ще ніколи не було 10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:Я кожного дня граю в цю гру і я зможу приділяти увагу всім кому це буде потрібно 11.Ваш ранг у фракції:Капітан 8 порядкове звання 12.Місто в якому живете:Полтавська Область

Давид_Вербицький

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
35
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:Давид Вербицький
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів, правилами проекту?:Так точно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так точно!
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:Ніяк ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Давид Малюк
6. Ваш тег в Telegram:https://t.me/david_verbutskuy
7. Ваш логін в Discord:d_avyd
8. Ваш справжній вік:14 прошу виключення
9. Які в вас є ідеї для фракції:Робити більше поставок БК робити більше тренувань спеціальних робити більше лекцій більше спільних тренувань лекцій повісток більше підвищити дисципліну хто буде порушував зразу отримує покарання
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду?:Хочу попробувати стати на ПП ЗСУ 1.Адекватний 2.Розумний 3. Активний 4.Слухняний 5. Законопослушний
11.Ваш ранг у фракції:3 (Ст.Солдат)

12. Місто в якому живете:Тернопіль

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі