Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм порушника: Вадім Форбс
3. Назва клану порушника: Омега
4. Суть скарги:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець закинув мене на територію бізвара порушуючи правило 6.3.
також прошу звернути увагу що коли я повернулася назад до бізвару, дане авто вже стояло за межами території, щоб його відігнати потрібно залишити територію бізвара, а відповідно це порушення
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
Тому прошу запросити в даного гравця відкат, та перевірити яким чином авто опинилося за межами, в разі відсутнього відкату видати гравцю відповідне покарання:
1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.
Вимоги:
5. Доказ порушення (скриншот/відео): туточки автівочка
6. Дата порушення: 27.05.26
2. Нікнейм порушника: Вадім Форбс
3. Назва клану порушника: Омега
4. Суть скарги:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець закинув мене на територію бізвара порушуючи правило 6.3.
також прошу звернути увагу що коли я повернулася назад до бізвару, дане авто вже стояло за межами території, щоб його відігнати потрібно залишити територію бізвара, а відповідно це порушення
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
Тому прошу запросити в даного гравця відкат, та перевірити яким чином авто опинилося за межами, в разі відсутнього відкату видати гравцю відповідне покарання:
1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.
Вимоги:
- відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
- включає всю битву (30 хвилин).
5. Доказ порушення (скриншот/відео): туточки автівочка
6. Дата порушення: 27.05.26