Розглянуто порушення правил!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
26
Реакції
21
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Артем Юрчишин
2. Нікнейм порушника: Михайло Корос
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: я приїхав до НПУ, сиджу у своєму авто підходить НПУ каже покинути транспорт без причини після чого дістає кпк та виписав мені штраф за відсутність дозволу на страбоскопи без перевірки цього, та без документів. Прошу звільнення данної особи та надати компенсацію коштів на сплату штрафу ліцензія в мене не було але всеодно він це не перевірив. Також прошу запросити записи з бодікамери данної особи.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 відео 2 відео
6. Дата порушення: 31.05.2026

Останнє редагування:

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Михайло Колос отримає покарання: деморган 30 та догану за порушення статуту
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Артем Юрчишин покарання: мут на 50 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Гравець 233510 отримає покарання: мут на 30 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. |
Мут до 45 хвилин
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі