На розгляді Для спец-адміна(думку КА я вже почув)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
15
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм : Захар Огієвський
2. Нікнейм адміністратора : для спец-адміна
3.Суть скарги : 27.05.2026 я подав правомірну скаргу на Полковника НПУ Влада Бумера скарга , оскільки зафіксував з його боку порушення правил серверу/фракції. Форум є офіційним порталом для подачі скарг і захисту своїх прав у разі виявлення порушень, незалежно від посади гравця.
Того ж дня Полковник Влад Бумер звільнив мене з фракції з причиною «Втрата довіри (за погодженням слідкуючих)» та КД на вступ 5 днів. Дозвіл на це звільнення видав Слідкуючий за НПУ Дмитро Залізняк. Причиною такого рішення, як виявилося, адміністрація вважає «злив керівного складу».Наголошую на тому, що відповідно до правил серверу, "Злив"-це навмисне, неодноразове подання необґрунтованих скарг на гравця, де немає жодних порушень з його боку. У моєму ж випадку це була одна-єдина скарга, яка на момент мого звільнення навіть не була розглянута! Я діяв виключно в рамках правил форуму та фракції. Більше того, на форумі є безліч аналогічних прецедентів, де особовий склад подає скарги на Генералів чи Полковників, тут тут тут і це ніколи не розцінювалося як злив складу, адже перед правилами рівні всі.
Після звільнення я подав нову скаргу ця скарга , щоб дізнатися чітку причину звільнення, проте Головний Слідкуючий за Державними організаціями (ГС ДЕРЖ) Андрій Соколов просто закрив її, погодившись із думкою слідкуючого.
Вважаю дії Слідкуючого Дмитра Залізняка та ГС ДЕРЖ Андрія Соколова упередженими та некомпетентними. Звільняти працівника за те, що він скористався форумом для повідомлення про порушення від керівництва - це пряме обмеження прав гравця та покривання порушень лідерів/заступників.
Прошу Спец-Адміна Серго Голд детально розібратися в цій ситуації, переглянути мою першу скаргу на Полковника, скасувати несправедливе покарання та поновити мене у фракції НПУ на моєму колишньому званні.
Подавав скаргу для ГА її розглянув КА ця скарга ,з рішенням КА я не згоден.Прошу будь ласка спец-адміна розглянути скаргу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
5. Дата порушення : 27.05.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі