В очікуванні СБУ | №316 | ст.69, ст.69.1, ККУ. | OPEN

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 31/05/2026.
Головний слідчий: Владислав Якименко.
Слідча група: Владислав Моретті, Стас Римар, Владислав Якименко.

ОПИС

Мені Підполковнику СБУ Владислав Якименко, о 20:39 поступила оперативна інформація від Стас Римар та Владислав Моретті про те що на центральному ринку було знайдено особу у якої при собі була зброя та медична маріхуана.
О 20.39 було затриманно особу а саме Олександрр Бульба згідно ордеру на рейд центрального ринку від заступника генерального прокурора Стаса Ліфановича, після затримання особи згідно з ордером ми перевірили її документи та представились, після чого провели поверхневий обшук особи, при ході обшуку було знайденно 42 грамми медичної маріхуани та 8 М4, після чого це все було конфісковано та людину відправленно до ГУНПУ. Людина відмовилась від послуг адвоката, після чого людину було посажено до ІТТ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Олександрр Бульба.
Статус: Затриманий.
Додаткова інформація: Особа перебуває у складі озброєних угруповань.

ДОКАЗИ

Доказ №001 - порушення громадянина.
Доказ №002 - експертиза зброї
Доказ №003 - експертиза наркотиків

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі...
Підполковник СБУ - Владислав Якименко

Підпис:
7c2c250e-a8bb-4b03-a23a-e5fec4e9d9fb.png

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

31/05/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, отримавши вилучені матеріалидля проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів

ВСТАНОВИВ
31.05.2026 року, у 21:21 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №316. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Владислава Якименко.
Результати експертизи: встановлено, що досліджуваний об’єкт належить до категорії вогнепальної зброї та є карабіном типу M4 (M4 Carbine). Об’єкт має конструктивні ознаки вогнепальної зброї, призначеної для стрільби малокаліберними боєприпасами.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис: Доказ №001

Подпись:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,

31/05/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
31.05.2026 року, у 21:21 було проведено експертизу матеріалів/речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №316. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Владислава Якименко.
Результати експертизи: встановлено, що вміст вилученої медичної маріхуани підтвержений.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис №1: Доказ №001

Подпись:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
DD/MM/YY.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Посада - Ім'я Прізвище, доповідаю про те, що: *DD/MM/YY XX:XX, описуєте подію*

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a)
Відеофиксация/Фотофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № XX ККУ.

Посада - Ім'я Прізвище
Підпис: ____
JZPLTMQ.gif

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільсикй край, КИЇВ,
31/05/2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, доповідаю про те, що: 28/05 20:35, мені Підполковнику СБУ Владислав Якименко, о 20:39 поступила оперативна інформація від Стас Римар та Владислав Моретті про те що на центральному ринку було знайдено особу у якої при собі була зброя та медична маріхуана.
О 20.39 було затриманно особу а саме Олександрр Бульба згідно ордеру на рейд центрального ринку від заступника генерального прокурора Стаса Ліфановича, після затримання особи згідно з ордером ми перевірили її документи та представились, після чого провели поверхневий обшук особи, при ході обшуку було знайденно 42 грамми медичної маріхуани та 8 М4, після чого це все було конфісковано та людину відправленно до ГУНПУ. Людина відмовилась від послуг адвоката, після чого людину було посажено до ІТТ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
Доказ №001 порушення громадянина
Доказ №002 експертиза М4
Доказ №003 експертиза наркотиків

На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею ст.69, ст.69.1, ККУ.

Підпис:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
Громадянин: Олександр Бульба

Вам необхідно з’явитися для проведення допиту як підозрюваного
31 травня 2026 року о 23:30

Місце проведення: Головне управління Служби безпеки України

При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

У разі неможливості з’явитися у зазначений час, просимо завчасно повідомити відповідальну особу.

Підпис уповноваженої особи:
Дата складання: 31.05.2026

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,
31/05/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, розглянувши матеріали кримінальної справи №316, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №XXXX на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі