Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2026
Дописи
3
Реакції
16
Бали
5
  1. Ваш нікнейм: Хатаро Обезбашений
  2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
  3. Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністрація!Хочу подати оскарження на видане мені покарання. Ситуація розпочалася з конфлікту між мною, моїм другом та іншими гравцями на перехресті. Після перестрілки я був убитий одним із гравців. Після цього з його боку почали лунати образи та провокації, зокрема в бік моїх рідних. Після виходу з лікарні я не стримався та почав відповідати образами у відповідь. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила серверу. Моя поведінка була неправильною, і я не намагаюся виправдати свої дії. Проте прошу врахувати, що моя реакція була викликана постійними провокаціями та образами з боку іншого учасника конфлікту. Також вважаю, що в цій ситуації відповідальність лежить на обох сторонах. Наскільки мені відомо, інший гравець не отримав покарання за свої дії, хоча конфлікт розпочався саме з його провокацій та образ. Окрім цього, якщо адміністрації було надано відеозапис не з самого початку конфлікту, то могла бути показана не вся картина подій. На повному записі можна було б побачити обставини, які передували моїм словам та діям. Я щиро шкодую про свою поведінку та обіцяю надалі не допускати подібних порушень. Прошу адміністрацію переглянути моє покарання та, за можливості, пом'якшити його з урахуванням усіх обставин ситуації. Дякую за розгляд звернення та сподіваюся на справедливе рішення.
  4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/NdJvQzjG
  5. Дата порушення: 19.05.2026

ImgBB
1779490190742 hosted at ImgBB
1779490190742 hosted at ImgBB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі