Важливо НПУ| Заява на посаду Заступника Начальника ГУНПУ (Відкрито)

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,066
Реакції
1,248
Бали
253

1780269299624.png

Заяви на посаду Заступника Начальника ГУНП
У цій темі чинні співробітники, які відповідають критеріям, можуть подати заяву на вищу керівну посаду Полковника НПУ. Увага: якщо ви не відповідаєте вимогам нижче — заява буде автоматично відхилена.

Вимоги до кандидатів

• Поточне звання: Сержант поліції (3 ранг) або вище у структурі ГУНП.
  • Ігровий рівень: не менше 10 рівня в грі.
  • Ігровий статус: відсутність блокувань за критичні порушення в історії ігрового акаунту.
  • Онлайн: можливість приділяти фракції не менше 3 годин на день.
  • Особисті якості: висока комунікабельність, розвинені лідерські якості та бажання працювати в команді.
  • Зв'язок: обов'язкова наявність та активність у Discord та Telegram з відкритими приватними повідомленнями.
  • Вік: від 16 років (виняток можливий з 15 років за рішенням керівництва).

Додаткові правила (причини для відмови)

• Подання двох або більше заяв від однієї особи.
  • Скопійований текст (копіпаст) з ідей чи заяв інших кандидатів.
  • Ігровий NickName вказаний не за формою «Ім'я Прізвище» або не українською мовою.
  • Нікнейм на форумі не збігається з вашим ігровим ім'ям.

Шаблон подачі заяви

Керівництву Головного управління Національної поліції України
Від (ваше поточне звання, ПІБ)

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською):
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:
4. Ваш реальний вік:
5. Місто, в якому ви проживаєте:
6. Ваш тег у Telegram:
7. Ваш актуальний логін у Discord:
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:
10. Ваші розгорнуті ідеї та плани для розвитку фракції НПУ:

Дата подання: . .2026
Підпис:

Реєстрування
19 Жов 2023
Дописи
26
Реакції
13
Бали
8

Керівництву Головного управління Національної поліції України​

Від: Лейтенанта поліції Співака Назарія

ЗАЯВА​

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, внутрішніми нормативами організації та критеріями відбору ознайомлений і зобов'язуюся їх дотримуватися.

Особиста інформація​

1. Ваш ігровий NickName (українською):
Співак Назарій

2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень:
Лейтенант поліції, 18 рівень.

3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:
Назарій Фарщук.

4. Ваш реальний вік:
15 років. Прошу керівництво розглянути можливість зробити виняток щодо вікових обмежень, оскільки маю достатній досвід та бажання працювати на керівній посаді.

5. Місто, в якому ви проживаєте:
Київ.

6. Ваш тег у Telegram:
@nazar_00134

7. Ваш актуальний логін у Discord:
nazarjy_60398

Досвід та мотивація​

8. Чи мали ви досвід на керівних посадах?
Так. Обіймав посаду заступника керівника в Укрзалізниці, а також раніше був заступником керівника НАВС. Під час перебування на цих посадах отримав досвід управління особовим складом, організації роботи підрозділів та проведення наборів.

9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНП?
Вважаю себе відповідальним, дисциплінованим та комунікабельним співробітником. Маю досвід керівної роботи, вмію знаходити спільну мову з колективом та оперативно вирішувати службові питання. Готовий приділяти багато часу розвитку ГУНП, допомагати керівництву та підтримувати високий рівень дисципліни серед особового складу.

• Проведення регулярних тренувань та лекцій для співробітників.
  • Покращення системи наборів та адаптації нових працівників.
  • Підвищення рівня RolePlay у фракції.
  • Організація спільних спецоперацій з іншими державними структурами.
  • Контроль дисципліни та дотримання статуту.
  • Впровадження системи заохочень для активних співробітників.
  • Збільшення онлайну та активності особового складу.
  • Проведення внутрішніх заходів для згуртування колективу.

Дата подання: 01.06.2026

Підпис: 🛡️ Nazarij Spivak

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
Від Підполковника Діми Грози

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською): Діма Гроза
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Звання Підполковник та 26 ігровий рівень
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Діма Мудрик
4. Ваш реальний вік: 17
5. Місто, в якому ви проживаєте: Луцьк
6. Ваш тег у Telegram: mudr_1k
7. Ваш актуальний логін у Discord: mudr_1k
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): на керівних ні але був багато раз в НПУ підполкоником та майором де себе доволі не погано показав
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:
Незважаючи на те, що це буде моя перша посада такого рівня, я вважаю, що готовий до нових обов'язків та відповідальності. За час служби я здобув необхідний досвід роботи в НПУ, добре ознайомився зі структурою та принципами роботи підрозділів. Я відповідальна, дисциплінована та цілеспрямована людина, яка завжди прагне до розвитку та вдосконалення.
Готовий приділяти достатньо часу роботі фракції, допомагати співробітникам, вирішувати організаційні питання та підтримувати порядок і дисципліну. Вважаю, що моя активність, бажання працювати та розвивати фракцію дозволять мені гідно виконувати обов'язки Заступника Начальника ГУНПУ.

• Допомагати новим співробітникам швидше освоюватися у фракції та навчатися службовим обов'язкам.
  • Підвищити активність співробітників шляхом проведення тренувань, лекцій та спільних заходів.
  • Посилити контроль за дотриманням статуту та службової дисципліни.
  • Покращити взаємодію між керівництвом та особовим складом, щоб кожен співробітник міг отримати допомогу або пораду.
  • Збільшити кількість патрулювань та спеціальних операцій для підтримання порядку.
  • Створити комфортну робочу атмосферу, де співробітники будуть зацікавлені у службі та розвитку.
  • Працювати над зміцненням авторитету НПУ та підтриманням високого рівня професіоналізму серед особового складу.

Дата подання: 01.06.2026
P:S зараз граю менше 3 годин але з 5 черня актив кожного дня буде більше 3 годин
Підпис:

Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
20
Реакції
14
Бали
8
Від Сержанта Робивова Матвія

ЗАЯВА
Прошу розглянути мою кандидатуру на вакантну посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковника поліції). З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений.

1. Ваш ігровий NickName (українською): Матвій Робивов
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: Звання Сержант 27 левл
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище: Матвій
4. Ваш реальний вік: 15
5. Місто, в якому ви проживаєте: Корк (Ірладнія)
6. Ваш тег у Telegram: @smbmtvXXXX

7. Ваш актуальний логін у Discord: matvey5097
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме): Так (3 рази ПП НПУ, 1 Раз міністр, 1 Раз ПП СБУ)

9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:Я стресостійкий добре комунікую з людьми вмію вирішувати конфлікти та маю великий досвід на посадах керівництва.
1. Нові тренування а саме:
Погоня (Співробітники НАВС 1-3 будуть старатися наздогнати та зупинити)
Маневри (Я буду показувати новобранцям 1-3 як правильно підрізати розвертатись і ТД)
2. Проводити Код-6 з підвищенням
3.Проводити більше блокпостів
4.Приймати присягу та іспити щоб допомогти Інструкторам НАВС
5.Проводити розіграші для підвищення ефективності працівників

6.Проводити частіше день відкритих дверей для підвищення активності

Дата подання: 02.06.2026
Підпис:
Robyvov

Останнє редагування:

Денис Мансори

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
121
Реакції
59
Бали
33
Від Сержанта Мансорі Дениса Дмитровича

ЗАЯВА

1. Ваш ігровий NickName (українською):Мансорі Денис
2. Ваше поточне звання у фракції та ігровий рівень: 3 Сержант 7 рівеннь
3. Ваше справжнє ім’я та прізвище:На обзвоні
4. Ваш реальний вік:15
5. Місто, в якому ви проживаєте:Луцьк
6. Ваш тег у Telegram:parasolcaDenis
7. Ваш актуальний логін у Discord:denis011413
8. Чи мав у вас досвід на керівних посадах (якщо так, вкажіть де саме):

05 [Адвокат]
05 [Майор СБУ] ЗВБ
06[Майор ДКВС] ЗВБ втрата довіри
05 [Майор НПУ] Втрата Довіри
06 [Майор НПУ] Підвищення на ПП 05
[Підполковник ДСНС] ЗВБ Втрата довіри
06[Підполковник НПУ] WARN Ошибка
06[Керучий Каналом ЗМІ]Підвищення
05[Машиніст УЗ] ЗВБ Втрата довіри
06[Зам.Лідера ЗМІ] ЗВБ

і ось після цього усього перешов на 01 почитав правила та подаю свою кандедатуру
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Заступника Начальника ГУНПУ?:Комунікабельний,Грамотний,Можу бути активний у любу годину дня і ночі
1.Зробити тренування затримання злочинця, тренування складається з того що хтось повідомляє в рацію про 10-20 злочинця склад НПУ виїжає на затримання після того як злочинця зловили буду відкрити КП.,
2. Зробити грант за саму активну участь в НПУ, за це можна буде розіграти якесь авто або гроші.,
3. Активно та багато часу працювати на форумі, тим самим прискорити роботу системи підвищення, доган, а саме їх зняття, переведень, переатестацій, взяття відпусток і т. д.,
4. Покращення дисципліни серед молодшого складу шляхом збільшення кількості дисциплінарних покарань (у зв'язку з тим, що наразі молодший склад часто порушує субординацію, статут та загальні положення і правила).,5. Регулярне преміювання особового складу за власні кошти за для їхньої мотивації і подяки або подяки за їхню виконану роботу.
6. Робити круті МП для НПУ подобі Масовий патруль по місту Києву, суть цього складається, що багато патрульних автівок їздять і дивляться за порядком, доповідуючи це усе у рацію, після цього у ГУНП К. робити аналіз цього патруля.

Дата подання: 05.06 .2026
Підпис:Мансорі

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі