Важливо УЗ | Рапорт для отримання відпустки

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,954
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановні працівники Укрзалізниці.
В даній темі ви маєте змогу залишити рапорт на надання відпустки.

Форма подачі рапорту:
Рапорт
Начальнику Укрзалізниці

Максиму Миргородському
Від: [П.І.Б.]
Я, [П.І.Б.], прошу Вас надати мені планову/чергову/відпустку за власний рахунок тривалістю ___ календарних днів з «» ________ 202 року по «» ________ 202 року включно.
За час служби у [назва фракції / підрозділу] я сумлінно виконував покладені на мене обов’язки, дотримувався вимог статуту та внутрішнього розпорядку. На даний момент вважаю за необхідне взяти відпустку для відновлення сил та вирішення особистих питань.
Причина надання відпустки: [детально описуєте причину, наприклад: «відновлення фізичних та моральних сил», «вирішення сімейних питань», «поїздка за станом здоров’я» тощо].
До рапорту додаю ксерокопії необхідних документів:
паспорта;
медичної книжки;
службового посвідчення;
Зобов’язуюсь у разі надання відпустки дотримуватися статуту Укрзалізниці, не порушувати дисципліну та бути готовим достроково прибути на службу у разі службової необхідності.
Дата: XX.XX.XXXX
Підпис: _____________

Останнє редагування:

Костя Скілет

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
43
Реакції
4
Бали
13
Рапорт
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: Костя Скілета
Я, Костя Скілет прошу Вас надати мені планову/чергову/відпустку за власний рахунок тривалістю 6 календарних днів з «» 02,06 2026 року по «» 07,06,202 6року включно.
За час служби у УЗ СП я сумлінно виконував покладені на мене обов’язки, дотримувався вимог статуту та внутрішнього розпорядку. На даний момент вважаю за необхідне взяти відпустку для відновлення сил та вирішення особистих питань.
Причина надання відпустки: вирішення сімейних питань.
паспорта; https://ibb.co/V7NTk4Q
медичної книжки; просрочена
службового посвідчення; https://ibb.co/9PthnFL
Зобов’язуюсь у разі надання відпустки дотримуватися статуту Укрзалізниці, не порушувати дисципліну та бути готовим достроково прибути на службу у разі службової необхідності.
Дата: 0106,2026
Підпис: К.С.

Максим Миргородський

Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,954
Реакції
597
Бали
253
Рапорт
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: Костя Скілета
Я, Костя Скілет прошу Вас надати мені планову/чергову/відпустку за власний рахунок тривалістю 6 календарних днів з «» 02,06 2026 року по «» 07,06,202 6року включно.
За час служби у УЗ СП я сумлінно виконував покладені на мене обов’язки, дотримувався вимог статуту та внутрішнього розпорядку. На даний момент вважаю за необхідне взяти відпустку для відновлення сил та вирішення особистих питань.
Причина надання відпустки: вирішення сімейних питань.
паспорта; https://ibb.co/V7NTk4Q
медичної книжки; просрочена
службового посвідчення; https://ibb.co/9PthnFL
Дата: 0106,2026
Підпис: К.С.
Переглянувши ваш рапорт, повідомляю, що його схвалено. Вам надано відпустку терміном з 02.06.2026 по 07.06.2026 включно. Бажаю приємного відпочинку.

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
52
Реакції
36
Бали
23
Рапорт
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: [Сталкера Олексія Сергійовича]
Я, [Сталкер Олексій Сергійович], прошу Вас надати мені планову/чергову/відпустку за власний рахунок тривалістю 10 календарних днів з «2» Червня 2026 року по «12» Червня 2026 року включно.
За час служби у [Укрзалізниці / НЦП] я сумлінно виконував покладені на мене обов’язки, дотримувався вимог статуту та внутрішнього розпорядку. На даний момент вважаю за необхідне взяти відпустку для відновлення сил та вирішення особистих питань.
Причина надання відпустки: [За сімейними обставинам (їду в Київ до батька)].
паспорта; -
медичної книжки; -
службового посвідчення; -
Дата: 01.06.26
Підпис: Mr.Stalker

Максим Миргородський

Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,954
Реакції
597
Бали
253
Рапорт
Начальнику Укрзалізниці
Максиму Миргородському
Від: [Сталкера Олексія Сергійовича]
Я, [Сталкер Олексій Сергійович], прошу Вас надати мені планову/чергову/відпустку за власний рахунок тривалістю 10 календарних днів з «2» Червня 2026 року по «12» Червня 2026 року включно.
За час служби у [Укрзалізниці / НЦП] я сумлінно виконував покладені на мене обов’язки, дотримувався вимог статуту та внутрішнього розпорядку. На даний момент вважаю за необхідне взяти відпустку для відновлення сил та вирішення особистих питань.
Причина надання відпустки: [За сімейними обставинам (їду в Київ до батька)].
паспорта; -
медичної книжки; -
службового посвідчення; -
Дата: 01.06.26
Підпис: Mr.Stalker
Переглянувши ваш рапорт, повідомляю, що його схвалено. Вам надано відпустку терміном з 02.06.2026 по 12.06.2026 включно. Бажаю приємного відпочинку.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі