Інформація НПУ | Заявки на посаду Підполковника [На розгляді ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Кепка..

Козак
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
17
Реакції
31
Бали
18
[1] Ваш ігровий NickName: Юра Кепка
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так , Підполковник НПУ 03
[3] Ваш тег в Telegram: @Yurabro_123
[4] Ваш логін в Discord: @comandir348_38357
[5] Ваш справжній вік: 13 (дуже прошу виключення)
[6] Які у вас є ідеї для фракції:
1.Покращення підрозділів
2.Нагороди за активність на код 5
3.Внутрішні нагороди

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковник НПУ?
1.Я компетентний
2.Не люблю конфлікти
3.Чесний
4.Дружелюбний (гадаю ми зможемо знайти спільну мову з усіма працівниками)
[8] Місто в якому проживаєте: Тернопіль
[9] Ваше звання у фракції: 3 (Сержант)

Ілля Тагамлицький

Легенда НПУ|Майбутній(можливо)ПП ЗСУ
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
44
Реакції
80
Бали
23
1] Ваш ігровий NickName:Ілля Тагамлицький
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так всі приписки знизу
[3] Ваш тег в Telegram:mad:lifeUg2012
[4] Ваш логін в Discord:lifeug2012
[5] Ваш справжній вік:13 років (скоро 14)
1. Робити більше цікавих РП-ситуацій, а не тільки звичайні патрулі. Наприклад: спецоперації, пошуки людей, робота під прикриттям.
3. Проводити регулярні тренування для складу: затримання, стрільба, переговори, трафік-стопи.
4. Зробити окремі нагороди за хорошу роботу — “Кращий співробітник тижня”, премії, підвищення.
5. Частіше проводити спільні бк та грп з іншими фракціями для більшого онлайну та атмосфери.
6. Покращити дисципліну у фракції, але без жорсткого душення — щоб новачкам було комфортно влитись у колектив.
8. Додати більше внутрішнього життя фракції: збори, лекції, перевірки,
1779901165352.png
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду ПідполковникаНПУ?:Тому що я активний, відповідальний та реально хочу розвивати фракцію, а не просто стояти для галочки. Я вмію працювати з людьми, маю ідеї для покращення НПУ та готовий вкладати свій час у розвиток складу й РП. Також я швидко вчуся, нормально реагую на критику та можу підтримувати дисципліну без токсичності. Думаю, я зможу принести користь фракції та зробити її більше активною й цікавою для наших прцівників

[8] Місто в якому проживаєте:С.сатанівка
1779901177054.png
[9] Ваше звання у фракції:3 сержант

Іван Важний

//by I.Vazhnyi | 03
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
83
Реакції
37
Бали
33
[1] Ваш ігровий NickName:Іван Важний
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так, Майор СБУ, Підполковник НПУ, Полковник НПУ
[3] Ваш тег в Telegram:@PoZiTiV1665
[4] Ваш логін в Discord:vane.4ka.
[5] Ваш справжній вік:14
[6] Які у вас є ідеї для фракції: проводити тренування по типу як правильно відбивати вч, патрульні пости і тд щоби працівники могли легко це зробити, Зробити внутрішні коди (Приклад код-34= вбивство) щоб було легше повідомляти про вчинення злочину по рації приклад: КОД-34 [місцезназодження], покращити підрозділи ДПП роказувати праціникам цікавіші лекції та розяснювати як поводити себе в ситуаціях що загрожують життю під час патрулю щоб запобігти неправомірні дії з сторони працівників НПУ.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:я компитентний, адекватний, добрий, сміливий також вже тояв на такій посаді та знаю як себе поводити в надзивайних ситуаціях,
[8] Місто в якому проживаєте:Луцьк
[9] Ваше звання у фракції:3

Тимур Фенікс

Майор НПУ І Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
470
Реакції
1,112
Бали
138

1000037275.png
[1] Ваш ігровий NickName:
Тимур Фенікс
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Так
[3] Ваш тег в Telegram:
@Tim4ikq
[4] Ваш логін в Discord:
timur_ka228
[5] Ваш справжній вік:
14 (прошу виключенння)
1. Живий злочинець

Один гравець отримує приховану роль і виконує завдання, а НПУ має його вирахувати по поведінці, а не по маркеру.
2. Слідча система
Після злочину залишаються докази (маршрут, місце, транспорт), і поліція реально шукає, а не просто реагує на виклик.
3. Радіоперехоплення
НПУ отримує уривки розмов злочинців і має скласти картину, щоб знайти їх.
4. Корумпований офіцер
Іноді один із поліції таємно грає проти всіх — інші повинні це зрозуміти.
5. Фальшиві виклики
Не всі виклики справжні — іноді це пастка, тому треба думати, а не їхати “на автоматі".
6. Система “підозри”
У кожного гравця є прихований рівень підозри (дивна поведінка, втечі, порушення). НПУ не бачить прямо, але може орієнтуватись і перевіряти таких людей
8. Перевірка інформації

Гравці можуть зливати інфу про злочини, але вона не завжди правдива. НПУ має вирішити — їхати чи ні, ризикувати чи ігнорувати.
[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?:
Я цілеспрямована людина, яка прагне розвиватися та приносити користь фракції.
Мав досвід на даних посадах. Вирізняюся адекватністю, відповідальністю та доводжу справи до кінця.
[8] Місто в якому проживаєте:
Одеса
[9] Ваше звання у фракції:

Майор

Егор Пузатович

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
54
Реакції
58
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Егор Пузатович
[2] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так майор та підполковника
[3] Ваш тег в Telegram: Egorchik07109
[4] Ваш логін в Discord: egorchik0710
[5] Ваш справжній вік: 14
1.
Я маю декілька ідей для покращення фракції як з боку організації, так і з боку активності гравців. В першу чергу це підвищення дисципліни та чіткої структури. Планую впровадити систему регулярних перевірок складу, щоб кожен учасник розумів свої обов’язки та відповідальність
Також хочу зробити акцент на тренуваннях: проводити РП-ситуації, навчання для новачків, розбір помилок після операцій. Це допоможе підняти рівень гри всієї фракції та зробити її більш професійною
Ще одна ідея активізація фракції через події: спецоперації, патрулювання, спільні виїзди, взаємодія з іншими фракціями Це підвищить інтерес гравців та онлайн
Крім того, планую впровадити систему мотивації: підвищення, заохочення за активність, премії це дасть людям стимул розвиватись і залишатись у фракції
Також важливим є покращення комунікації створення чіткої ієрархії, щоб накази швидко передавались і виконувались без хаосу
2.
Допомога особовому складу: Моя мета — стати активним наставником для молодшого складу. Я буду проводити регулярні консультації, допомагати з підготовкою до атестацій, роз’яснювати складні моменти RP-відігровок та допомагати у вирішенні конфліктних ситуацій всередині колективу, щоб кожен мав можливість для професійного росту у фракції.

[7] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника НПУ?: Я дисциплінований, відповідальний та маю чітке бачення розвитку структури. Готовий брати на себе повну відповідальність за прийняті рішення та забезпечити ефективну, законну й стабільну роботу НПУ
[8] Місто в якому проживаєте: Кропивницький
[9] Ваше звання 3 сержант

by Egor Puzatovich :ukrainegta:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі