Важливо Збройні Сили України | Заявка на посаду Полковника [Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Святогорський

Генерал ЗСУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
127
Реакції
75
Бали
73
глав.png

У цьому розділі ви можете подати заявку на посаду Полковника ЗСУ

Вимоги до кандидатів:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Заступником лідера може стати гравець якому виповнилося 17 років (є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння.
- Мати можливість приділяти в день 3+ години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміти комунікувати з людьми.
- Мати третій ранг [3] в ЗСУ.
- Мати той самий Nick Name на форумі та в грі
баннер.png

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
5. Ваш тег в Telegram:
6.Ваш логін в Discord:
7. Ваш справжній вік:
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання]
9. Ідеї для покращення фракції?:
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:
11. Місто в якому живете:
12. Ваше звання у фракції:
баннер.png

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від одного кндидата - відмова.
- Копіювання чужої заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено - відмова.
- Нікнейм повинен бути Role Play фомату.
- Обман у віковій категорії - відмова.
баннер.png

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
13
Реакції
8
Бали
8
Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName: Ерік Еріксон

2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так Точно

3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно

4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ерік

5. Ваш тег в Telegram: @eriksonnnnne

6.Ваш логін в Discord: erik_slava

7. Ваш справжній вік: 13

8. Скриншот статистики покарань : https://ru.files.fm/u/wzb7vadmtk

1) Активізую роботу нічної варти. Бійці, які охороняють склад боєприпасів у нічний час, отримуватимуть премію.

2) Я хочу зробити так, щоб кожен боєць пишався шевроном ЗСУ, а не просто "фармив" зарплату в казармі.

3) Я не обіцяю золоті гори, я гарантую щоденну стабільну роботу, заповнені склади та порядок на території ВЧ.

4) Я прийшов, щоб підняти рівень РП у фракції до того етапу, коли кожна ситуація виглядає як сцена з фільму.

5) Моя головна ідея — це індивідуальний підхід до кожного бійця.

6) Я готовий брати на себе відповідальність за кожну помилку особового складу і особисто виправляти їх разом з бійцями.

7) ЗСУ під моїм командуванням стане гарантом безпеки для Мерів та Президента. Ми розробимо чіткі протоколи охорони під час офіційних візитів та кортежів.

8) Я буду ініціювати проведення "Військових спортивних ігор" між підрозділами (спринт, стрільба, водіння). Це піднімає азарт і робить фракцію справжньою командою, а не просто групою незнайомців.

9) Я особисто буду контролювати, щоб бійці не прогулювали службу. Якщо ти у фракції — ти працюєш на спільний результат, або звільняєш місце для активних.

10) Впроваджу тренування з евакуації поранених під вогнем (MEDEVAC). Бійці мають знати, як прикривати димами того, хто витягує побратима з "червоної зони".

Я маю значний лідерський досвід і чітке бачення розвитку фракції, що дозволить мені ефективно керувати особовим складом, впроваджувати інноваційні тренування та підтримувати високий рівень дисципліни. Завдяки розвиненим комунікаційним навичкам я забезпечу злагоджену співпрацю з іншими держструктурами, а моя стресостійкість допоможе оперативно приймати зважені рішення в критичних ситуаціях. Я готовий брати на себе повну відповідальність за підрозділ та активно працювати над підвищенням рівня RP-відігровки, щоб створити максимально реалістичну та цікаву атмосферу для всіх гравців ЗСУ.

11. Місто в якому живете: Дніпро

12. Ваше звання у фракції: Підполковник (10)

Матео_Кенеді

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Матео Кенеді
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/ правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Валерій (прізвище скажу на обзвоні якщо пройду)
5. Ваш тег в Telegram: @tsapsratka2
6.Ваш логін в Discord: @valera087792
7. Ваш справжній вік: 16
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання] https://postimg.cc/fJQb6fzr
9. Ідеї для покращення фракції?: 1: Зробити чітку ієрархію: солдат - сержант - офіцер.
2: Вести журнал бойових виїздів та заслуг.
3: Тактичні навчання з БПЛА та технікою.
4: Щодена комунікація з іншими фракціями.
5: Збільшення о/с в підрозділі (в тому якому я буду якщо пройду) та в самих ЗСУ.
6: Покращення безпеки ЗСУ та щодена охорона.
7: Зменщення порушень від о/с.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Я вважаю, що повинен обіймати посаду Полковника ЗСУ, тому що є відповідальним, дисциплінованим та вмію керувати особовим складом. Я активно беру участь у житті фракції, допомагаю бійцям та готовий розвивати ЗСУ, підтримуючи порядок і активність.
11. Місто в якому живете: Миколаїв
12. Ваше звання у фракції: Підполковник [Кер. Академії ДШВ]

Юрій Нізаєв2

05 Сервер Підполковник ЗСУ 22,04,2026-10,05,2026
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
9
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Юра Нізаєв
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/ правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Юрій Нізяєв
5. Ваш тег в Telegram: @adolff1003
6.Ваш логін в Discord: iura05690
7. Ваш справжній вік: 14
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання] https://ru.files.fm/u/h7y3u459hu
9. Ідеї для покращення фракції?: Покращети дисципліну. Покращити комунікацію між бійцями та керівництвом
10. Чому саме ви повині бути на цій посаді: Я вважаю, що підходжу на цю посаду, оскільки є відповідальним, дисциплінованим та вмію приймати швидкі й правильні рішення в складних ситуаціях. вмію організовувати роботу підрозділу та підтримувати порядок і активність у фракції. Готовий нести відповідальність за своїх бійців.
11. Місто в якому живете: Кривий Ріг
12. Ваше звання у фракції: Підполковник [Керівник ДШВ]
З повагою Юра Нізаєв

Останнє редагування:

Віктор Петренко.

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
25
Реакції
16
Бали
53
1. Ваш ігровий NickName: Віктор Петренко
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Петренко Віктор
5. Ваш тег в Telegram: @Vitya2008A
6.Ваш логін в Discord: petrenkowiktor2008
7. Ваш справжній вік: 17 (9-травня буде 18)

8. Скриншот статистики покарань : Тиць
9. Ідеї для покращення фракції?: Створення ГРП, бажаю створення підрозділу ПС ЗСУ(Повітряні Сили Збройних Сил України) по скільки на нашій військовій частині достатньо нашої авіації але немає людей яка вміє користуватися на ній та виконувати бойові завдання також розвідки, також хочу додати що потрібно безпека в ППУ, тому потрібно підняти актив серед людей та надати курс навчання на наших авіаціях а саме: Лекції(Структура мігів), Тренування:Запуск мігів, надання уміння маневрів на винищувачах, ознайомлення з моделями мігів, надання вміння впоратися з керуванням міга в критичній ситуації а саме: підбиття мігу або пошкодження його, також надання уміння тех перевірки перед вильотом на певні завдання, ознайомлення з ракетами які будуть на мігах, також надання нових тен-кодів для передання інформації про стан в небі та бистрого докладування та приказів. Також якщо цей підрозділ буде відмовлений є план про другий підрозділ а саме ППО(Протиповітряна оборона) — це комплекс заходів, технічних засобів (зенітно-ракетні комплекси, радари, авіація) та організаційних дій, спрямованих на виявлення, відбиття та знищення ворожих повітряних цілей (літаків, ракет, дронів) для захисту військових угруповань, інфраструктури та цивільного населення, також хочу надати знання бійцям в такій підрозділ, Лекції( Ознайолмення з спец автомобілями, зброєю завдяки їх надається збиття ворожих дронів ракет і тд, Тренування( Надання зброї та аналогу ворожого дрону на збиття, структура дронів та зброї, також надання навчитися бистрого реагування на данні ситуації.

10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Нормальний актив, чудова взаємодія з фракціями та з o/c, рішати проблеми якій можуть бути.
11. Місто в якому живете: Київ

12. Ваше звання у фракції: 10-звання(Підполковник-Заступник НГУ)
З ПОВАГОЮ ВІКТОР ПЕТРЕНКО!

Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
14
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Костя Сьомик
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сьомик Костя
5. Ваш тег в Telegram: @vadim15011
6.Ваш логін в Discord: kostia0103993
7. Ваш справжній вік: 13 (Прошу виключення)
8. Скриншот статистики покарань : 9. Ідеї для покращення фракції?: 1.багато людей йдуть в ЗСУ для того аби получати PAYDAY і все було без комісій і для того вони придумують відмазки по типу я зайнятий я відхожу від пк але далі як за 5 минут має бути зарплата вони стають з афк і беруть зарплату ідалі в афк треба придумати якусь систему яка за такий фарм зп дає попередження.
2. робити більш активні тренвання а не фізо. 3. ще можна добавити правило щоб кожна людина мала хотяби раз в 2 дня возити бк бо було багато випадків що в нас було мало боєприпасів і був напад або проникнення.
3. більше робити рейдів на ЦР бо колись ми ше робили такі рейді тепер не так часто та можна і сказати шо зовсім не робили бо там людина продают багато незаконих речовин по типу Петрушка, М4 на яку вони не мають ліцензію і так далі.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Я добре виконую свою працю, якщо буде якась проблема зі якоюсь фракцією а зможу помогти це вирішити аби ніколи в нас з іншими фракціями не було конфліктів. Зможу завжди проводити Код-5 на підвищення аби люди не стояли на одному місті буду помагати людям з бк і лекцієми та також і тренуванням аби наші козаки йшли все далі і далі
11. Місто в якому живете: Liberec (Чехія)
12. Ваше звання у фракції: 9 Майор Збройних Сил України

Останнє редагування:

Олексій Горобчик

Ігровий помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
18 Жов 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
63
1. Ваш ігровий NickName: Льоха Горобчик
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так ПП М
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олексій Горобець
5. Ваш тег в Telegram: @alosko_20
6.Ваш логін в Discord: lokha0090
7. Ваш справжній вік: 15
9. Ідеї для покращення фракції?: детальну інформацію надом при співбесіді
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: хочеця вийти на новий рівень почати активніше допомагати бійцям
11. Місто в якому живете: Черкаси

12. Ваше звання у фракції: 10

Останнє редагування:

Дмитро Святогорський

Лідер
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
127
Реакції
75
Бали
73
Заявки на посаду Полковника [Зачинено]
Схвалені кандидати:
Ерік Еріксон
Матео Кенеді
Юра Нізаєв
Льоха Горобчик

Відмовлені кандидати:
Сабір Дуров - звільнений
Віктор Петренко - звільнений
Костя Сьомик - проявіть себе на посаді Майора

Обзвон буде проведено 09.05.26 о 16:00 годині О 15:45 Ви повинні бути в Очікуванні обзвону з приставкою [К/З-L ЗСУ].

P.S у разі змін буде повідомлено

Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
13
Реакції
8
Бали
8
Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName: Ерік Еріксон

2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так Точно

3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно

4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ерік

5. Ваш тег в Telegram: @eriksonnnnne

6.Ваш логін в Discord: erik_slava

7. Ваш справжній вік: 13

8. Скриншот статистики покарань : https://ru.files.fm/u/uuav2yqdr9

1) Активізую роботу нічної варти. Бійці, які охороняють склад боєприпасів у нічний час, отримуватимуть премію.

2) Я хочу зробити так, щоб кожен боєць пишався шевроном ЗСУ, а не просто "фармив" зарплату в казармі.

3) Я не обіцяю золоті гори, я гарантую щоденну стабільну роботу, заповнені склади та порядок на території ВЧ.

4) Я прийшов, щоб підняти рівень РП у фракції до того етапу, коли кожна ситуація виглядає як сцена з фільму.

5) Моя головна ідея — це індивідуальний підхід до кожного бійця.

6) Я готовий брати на себе відповідальність за кожну помилку особового складу і особисто виправляти їх разом з бійцями.

7) ЗСУ під моїм командуванням стане гарантом безпеки для Мерів та Президента. Ми розробимо чіткі протоколи охорони під час офіційних візитів та кортежів.

8) Я буду ініціювати проведення "Військових спортивних ігор" між підрозділами (спринт, стрільба, водіння). Це піднімає азарт і робить фракцію справжньою командою, а не просто групою незнайомців.

9) Я особисто буду контролювати, щоб бійці не прогулювали службу. Якщо ти у фракції — ти працюєш на спільний результат, або звільняєш місце для активних.

10) Впроваджу тренування з евакуації поранених під вогнем (MEDEVAC). Бійці мають знати, як прикривати димами того, хто витягує побратима з "червоної зони".

Я маю значний лідерський досвід і чітке бачення розвитку фракції, що дозволить мені ефективно керувати особовим складом, впроваджувати інноваційні тренування та підтримувати високий рівень дисципліни. Завдяки розвиненим комунікаційним навичкам я забезпечу злагоджену співпрацю з іншими держструктурами, а моя стресостійкість допоможе оперативно приймати зважені рішення в критичних ситуаціях. Я готовий брати на себе повну відповідальність за підрозділ та активно працювати над підвищенням рівня RP-відігровки, щоб створити максимально реалістичну та цікаву атмосферу для всіх гравців ЗСУ.

11. Місто в якому живете: Дніпро

Богдан Пасічник

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
137
Реакції
267
Бали
108
1. Ваш ігровий NickName: Богдан Пасічник
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Пасічник Богдан
5. Ваш тег в Telegram: @bodya_25_05
6.Ваш логін в Discord: bodya_25_05
7. Ваш справжній вік: 23
Створення кінологічного відділення
Ідеї для підрозділу ДПСУ
Система нагордженнь офіційна
P.S Дитальніше в discord
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Маю практичний досвід роботи у відповідній сфері, оперативно приймаю рішення, швидко адаптуюсь до нових людей.
11. Місто в якому живете: Вінниця.
12. Ваше звання у фракції: Лейтенант.

Маркус Андрющенко

Підполковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
8
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Маркус Андрущенко
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:саме так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:на Полковнику ні але на Майорі і Підполковнику так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Марк Андрущенко
5. Ваш тег в Telegram:mad:markandru
6.Ваш логін в Discord:markandrushchenko
7. Ваш справжній вік:11(Прошу виключення маю дозвіл від Ст.Адміністрації)
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання] https://ru.files.fm/u/wsevsszrej
9. Ідеї для покращення фракції?:Зробити щоб теги були в кожному повідомлені щоб це було як автоматично, зробити Рекруту заохочення працювати а саме кожному Рекруту який зробив якусь роботу давати премію 200к(з своїх грошей), проводити цікаві лекції, тренування, РП наприклад на час, просто зараз багато хто проводить банальні лекції, збільшити онлайн у фракції і не так що у фракції буде 140 наприклад а справді хто працює 50 а для цього я частіше буду їздити на видачу повісток, на ПП та видавати там, робити перевірку працівників кожен місяць а саме стрільба, РП(через /me /do /try), та по деяким лекціям (для Рекрутів можливе виключення), зробити так щоб рапорти на підвищення перевірялись на Код-5 на підвищення(якщо Полковник не зайнятий може перевірити не на Коду-5), щоб люди не підвищувались заради більшої зарплати а для досвіду, пишались шивронами
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: я добрий, чемний, вихований, не кричу за просто так, сміливий, швидко приймаю рішення, адаптуюсь до нових людей.
11. Місто в якому живете:Кагарлик (Київська обл.)

Останнє редагування:

Дмитро Святогорський

Лідер
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
127
Реакції
75
Бали
73
Заявки на посаду Полковника [Зачинено]
Схвалені кандидати:

Ерік Еріксон
Богдан Пасічник

Маркус Андрущенко

Відмовлені кандидати:
Відсутні

Обзвон буде проведено 03.06.26 о 19:00 годині О 18:45 Ви повинні бути в Очікуванні обзвону з приставкою [К/З-L ЗСУ].

P.S у разі змін буде повідомлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі