Зачинено Для ГА,Тех.Адмін Оскарження бана на 6к днів за обхід бану Діма Мілер id 97796 та Дмитро Барса id 105598

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
39
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Дмитро Барса id 105598,Діма Мілер id 97796
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
3. Суть скарги:
вітаю.

Мене заблокували за обхід бану, і я хотів би щиро попросити вибачення та дати мені ще один шанс. Раніше мій другий акаунт був заблокований через те, що я обманув гравця на 01 сервері і за цього мене заблокували на всіх серверах. Я визнаю свою провину та шкодую про свій вчинок.

Минуло вже близько 4 місяців, і за цей час я зрозумів свою помилку. Дуже хочу повернутися до гри та грати чесно, без порушень правил. Нещодавно я зайшов на 04 сервер, щоб пограти, але отримав блокування за обхід бану.

На 04 сервері в мене є два акаунти:Діма Мілер id 97796 та Дмитро Барса id 105598

Будь ласка, дайте мені ще один шанс. Обіцяю більше не порушувати правила та не підводити адміністрацію. Буду дуже вдячний вам якщо дасте мені 2 шанс

Я граю на цьому проєкті з 2023 року та щиро прошу вибачення перед усією адміністрацією і всіма гравцями за свої помилки.

Ukraine GTA для мене — це улюблений проєкт, на якому я провів багато часу. Я усвідомив свої помилки, зробив висновки та готовий надалі дотримуватися всіх правил проєкту.

Прошу вас дати мені ще один шанс продовжити гру на цьому сервері. Обіцяю не підводити адміністрацію та гравців і надалі поводитися гідно.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):клац

5. Дата порушення:02.06.2026

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль оскарження видати не можемо, вам потрібно оскаржити своє блокування на 01 сервері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі