Розглянуто Оскарження бану | 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Неля Нестеренко

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
1. Discord сервер(-и): UKRAINE GTA | 02 сервер
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андріан Мельник
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: nwnight2
4. Суть звернення:
Вітаю. Я категорично не згодна з виданим мені покаранням у вигляді блокування на 15 днів за пунктом 4.3 від адміністратора Андріана Мельника.
У моїх діях повністю відсутній склад порушення та будь-який злий умисел. Ситуація розвивалася наступним чином: у іншої людини виникла технічна проблема — блокування на 02 сервері Discord. Щоб допомогти розібратися та оперативно вирішити інші питання, я звернулася до адміністратора Андріана Мельника.
Для демонстрації доказів, спільного розбору ситуації та надання прямої допомоги користувачеві, я запропонувала адміністратору на короткий час зайти на інший сервер (що виступав виключно як технічний майданчик для зідзвону чи демонстрації екрана).
Це запрошення
не було:
  1. Рекламою стороннього ресурсу чи іншого ігрового проєкту.
  2. Спробою переманити аудиторію або адміністрацію.
  3. Спамом, флудом чи іншими шкідливими діями.
Адміністратор навіть не спробував вникнути в суть проблеми, і видав блокування на 15 днів за звичайну спробу допомогти гравцеві нашого ж сервера. Вважаю, що покарання видано помилково, оскільки контекст ситуації був виключно робочим та мирним.
Прошу старшу адміністрацію переглянути це рішення, врахувати контекст ситуації та зняти блокування, оскільки жодних правил сервера я не порушувала.

5. Докази (скріншоти/відео): тут
6. Дата видачі покарання: 30.05.2026

Останнє редагування:

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
510
Реакції
368
Бали
123
Вітаю.
Обмеження буде знято. Проте на майбутнє просимо уникати запрошень гравців або адміністрації на сторонні Discord сервери, оскільки нам невідомо, з якою метою вони можуть використовуватися надалі.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі