Відмовлено СБУ// Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
1. Ваше ім'я : Артурчік Фаретті
2: Ім'я порушника : 57707, Олежка Коваль
3. Суть скарги : Їхали по дорозі, на фрапсі видно що об'їжджали машину співробітників СБУ, але через пролаг я так розумію машину СБУ ми протаранили ( на фрапсі це чітко видно ). Після чого СБУ щось говорять в мікрофон , що нам не було чутно. Повертаємось до РП складових , через закриті вікна в нашому авто , та закриті вікна в їхньому авто ми не можемо почути те що вони нам там говорять , ми продовжили рух по дорозі. Далі сталося ДТП з водієм. Після чого я вийшов поремонтувати авто та співробітники відкривають по нам одразу вогонь , без ніяких попереджень. За їхніми словами вогонь було відкрито за непокору співробітникам Служби Безпеки України. Проте на моєму фрапсі чітко видно та чутно те що жодних мегафонів або відігровок мегафону зі сторони співробітників не відбувалося, та навіть ми не почули те що тоді сказали співробітники ( + рп про закриті вікна). Ніяких попереджень чи законних підстав на відкриття вогню під співробітників Служби Безпеки України не було .
4. Докази :
тицьни цю кнопку
5. Дата порушення : 02.06.2026

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання, зависання відбулося з вашого боку, а не з боку водія, тому ваше твердження про те, що автомобіль СБУ був протаранений через лаг, не може бути підтверджене.
Навіть якщо припустити наявність "лагу", ви могли одразу зупинитися та повідомити про це працівників СБУ, однак цього зроблено не було, і рух було продовжено вашим водієм.

Щодо використання мегафона - на відеозаписі працівника СБУ з ID 40855 чітко зафіксовано його застосування.

Ваша логіка з "закриті вікна" - має право на життя, проте маю просте питання, для чого ви виходили тоді з авто, якщо по "РП" ви не чули, бо у вас вікна закриті?
Стосовно підстав для зупинки транспортного засобу: працівники СБУ мають право керуватися Законом України «Про Службу безпеки Південної України», зокрема статтею 20, яка передбачає можливість зупинки транспортного засобу у випадках виявлення грубих порушень ПДР, зокрема ДТП, наїздів, а також використання транспортних засобів без номерних знаків або зі стробоскопами.
Тому, повноцінна причина для відкриття вогню була, стадія сили та причина зупинки застосовані згідно чинних Законів.
Також зазначу, що на 05 сервері немає ДК

Порушень з боку працівників СБУ не виявлено
1780430149557.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі