Вікторія Бакровська
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 6 Гру 2025
- Дописи
- 17
- Реакції
- 66
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм: Вікторія Бакровська
2. Нікнейм адміністратора: Бредлі Джеймс
3. Суть скарги: увечері було видано покарання за FD, яке я відсиділа, покарання було видано адміністратором Матвій Мовальчук, проходить декілька хвилин і дівчина по якій я відкрила вогонь залишає скаргу на форумі, хочу покарання вже видано, Скарга №2837 і цю скаргу вже переглядав Бредлі Джеймс, я написала даному адміністратору в особисті повідомлення, щоб дізнатися причину повторно виданого покарання на, що він він відповів, що запитав в Матвія Мовальчука і ця особа сказала що я перешкоджала івенту, але питання де? На лікарні Києва?
Не згодна я лише з покаранням FD
Переписку з адміністратором при потребі можу надати діскорд: @kerasin02
На фото видно час та дату яка повністю збігається зі скаргою 2837
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріпила нижче
5. Дата порушення:
2. Нікнейм адміністратора: Бредлі Джеймс
3. Суть скарги: увечері було видано покарання за FD, яке я відсиділа, покарання було видано адміністратором Матвій Мовальчук, проходить декілька хвилин і дівчина по якій я відкрила вогонь залишає скаргу на форумі, хочу покарання вже видано, Скарга №2837 і цю скаргу вже переглядав Бредлі Джеймс, я написала даному адміністратору в особисті повідомлення, щоб дізнатися причину повторно виданого покарання на, що він він відповів, що запитав в Матвія Мовальчука і ця особа сказала що я перешкоджала івенту, але питання де? На лікарні Києва?
Не згодна я лише з покаранням FD
Переписку з адміністратором при потребі можу надати діскорд: @kerasin02
На фото видно час та дату яка повністю збігається зі скаргою 2837
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріпила нижче
5. Дата порушення: