Відмовлено Порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Надія Уайт

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
89
Реакції
92
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Надія Уайт
2. Нікнейм порушника: Максим Суббота
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:

Я звертаюся зі скаргою щодо розгляду даної ситуації, оскільки вважаю, що під час перегляду відеодоказів були проігноровані порушення з боку співробітника, який подав на мене скаргу за PG.

Посилання на скаргу:

Під час перегляду відео можна помітити низку можливих порушень, які залишилися без уваги адміністрації.

1. Використання MG-інформації
(тайм-код 0:01–0:30)
Інформація про моє місцезнаходження була отримана від гравця, який вже помер у RP-ситуації. Відповідно до правил сервера, така інформація не може використовуватися для подальших дій іншими учасниками.

Під це може підпадати правило:
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30–60 хвилин.
Тому прошу перевірити законність отримання та використання інформації про моє місцезнаходження.

2.На відеозаписі видно, як співробітник впевнено визначає, що саме я перебуваю у вказаному місці, після чого вводить мій ID у планшет та скликає інших співробітників саме туди.
(тайм-код 0:42–0:54)

При цьому з відеодоказів незрозуміло, яким чином він міг отримати інформацію про мою особу та моє точне місцезнаходження в межах RP-процесу. Також викликає питання той факт, що співробітник фактично знав мій ID та використовував його для координації дій інших осіб.

6.36. "Злив особового складу" — заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14–31 день.

Оскільки дії співробітника можуть свідчити про навмисну передачу інформації щодо мого місцезнаходження іншим особам та організацію дій проти мене на підставі інформації, походження якої не підтверджене RP-процесом.

3. NonRP Drive
(тайм-код 1:07–1:23)
На відео також зафіксовано пересування транспортного засобу по полю зі швидкістю понад 60 км/год.

Відповідно до правила:
6.20. "NonRP Drive" — водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин.

Примітка: позашляховики, велосипеди та самокати можуть рухатися по полях зі швидкістю не більше 60 км/год, за винятком транспорту, прямо зазначеного в правилах.
На відео можна побачити перевищення встановленого ліміту швидкості під час руху по полю. Зі своїм покаранням згідна.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 31.05.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,274
Бали
253
Вітаю. Якщо, на вашу думку, з боку працівника СБУ були допущені порушення, але під час розгляду скарги до нього не були застосовані відповідні покарання, ви маєте право подати скаргу на адміністратора, який розглядав цю скаргу та не надав належної оцінки виявленим порушенням. Також ваша скарга подана від 3-го лиця.
1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі