Важливо СБУ | Рапорт та Система зняття доган

Георгій Міллер

Полковник СБУ|03
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
112
Реакції
64
Бали
33
Я, Кузьма Кузьменко, перебуваючи у званні Мл.лейтенант, звітую про виконання в повному обсязі завдань, передбачених системою зняття дисциплінарних стягнень.

У зв’язку з усвідомленням провини та належним виконанням службових обов'язків, прошу керівництво Служби безпеки України розглянути даний рапорт та прийняти рішення про зняття з мене раніше накладеного дисциплінарного стягнення у вигляді догани.

Зобов’язуюсь надалі суворо дотримуватися Статуту та не допускати порушень службової дисципліни.

Нижче прикріплюю докази виконаної роботи:

[Посилання на фотохостинг або відео з результатами роботи] пруф ☠️
Схвалено

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
49
Реакції
38
Бали
23
Я,Кузьма Кузьменко, перебуваючи у званні Мл.Лейтенант, звітую про виконання в повному обсязі завдань, передбачених системою зняття дисциплінарних стягнень.

У зв’язку з усвідомленням провини та належним виконанням службових обов'язків, прошу керівництво Служби безпеки України розглянути даний рапорт та прийняти рішення про зняття з мене раніше накладеного дисциплінарного стягнення у вигляді догани.

Зобов’язуюсь надалі суворо дотримуватися Статуту та не допускати порушень службової дисципліни.

Нижче прикріплюю докази виконаної роботи: ДОКАЗИ

Георгій Міллер

Полковник СБУ|03
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
112
Реакції
64
Бали
33
Я,Кузьма Кузьменко, перебуваючи у званні Мл.Лейтенант, звітую про виконання в повному обсязі завдань, передбачених системою зняття дисциплінарних стягнень.

Нижче прикріплюю докази виконаної роботи: ДОКАЗИ
Схвалено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі