Розглянуто Надін Арквейл||Спец Адміну,Керівнику

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
579
Реакції
1,086
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл
3. Суть скарги: Вітаю. На мене була подана скарга, після чого адміністратор Надін розглянула її та винесла вердикт про блокування акаунта на 10 днів за порушення правил UKRAINE GTA 5.1 (MG), 5.9 (образа гравців), 5.10 (неповажне ставлення до гравців), 5.11 (неадекватні висловлювання/дії), 6.3.3 (навмисний таран), 6.29 (провокація гравців) та 6.2 (DM). З частиною порушень я згоден, однак не погоджуюся з покаранням за DM. На відеодоказах видно, що гравець врізався в моє авто, через що в мене була IC-причина для відкриття вогню. Вважаю, що в даному випадку покарання за DM було видано не коректно. Також звертаю увагу на те, що іншому гравцю, який є модератором клану toxic, було видано покарання лише за навмисний таран, нецензурну лексику та NonRP Drive. При цьому не було видано покарання за неповажне ставлення до гравців та за використання багаюзу. На відео видно, що після пошкодження транспортного засобу гравець продовжував рух на зламаному автомобілі, що, на мою думку, підпадає під визначення баговикористання. Я готовий прикріпити аналогічну скаргу, де інший гравець був покараний саме за багаюз під час руху на зламаному транспортному засобі. У зв'язку з цим прошу перевірити правильність розгляду скарги, переглянути видане мені покарання за DM, а також перевірити можливу упередженість при розгляді порушень гравця з клану toxic. У разі підтвердження порушень прошу видати відповідне покарання гравцю та розглянути питання щодо дисциплінарних заходів стосовно клану.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга по якій я отримав блокування//схожа скарга де гравця карають за багаюз який їде на зламаному авто
5. Дата порушення: 04.06.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,920
Реакції
1,799
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно та відповідно до чинних правил . На наданих доказах зафіксовано провокаційні дії з вашого боку, зокрема словесні провокації та навмисний таран іншого гравця.
Факт зіткнення транспортних засобів у даній ситуації не є IC-причиною для застосування вогнепальної зброї. Відповідно, підстав для скасування покарання за DM немає.

Щодо іншого гравця, його дії були розглянуті окремо та покарання видано відповідно до зафіксованих порушень. Ознак упередженого розгляду скарги з боку адміністратора не встановлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі