Розглянуто Навмисний таран,DM,DB у GZ I PrimeFamQ (Перезалив)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
23
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Володимир Юрчишин
2. Нікнейм порушника:
Амір Лесюк 244320
Юрій Гриненко 141839
Вадим Шмид 237403
3. Назва клану порушника: PrimeFamQ
4. Суть скарги: Я під’їхав на заправку та спілкувався з іншим гравцем. Під час розмови до нас під’їхав автомобіль, який почав таранити мою автівку. Після цього з транспортного засобу вийшли двоє гравців зі зброєю та відкрили вогонь по моєму автомобілю і по мені.
Я вийшов з автомобіля та повідомив їм, що не маю жодного відношення до конфлікту та не причетний до осіб, яких вони, ймовірно, шукали. Незважаючи на це, мене було вбито без будь-яких пояснень або подальшої взаємодії.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 03.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,526
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Гравець ID: Юрій Гриненко [141839] отримає покарання, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 100 хвилин
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

Гравець ID: Амір Лесюк [244320] отримає покарання, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 100 хвилин
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

Гравець ID: Вадим Шмидт [237403] отримає покарання, а саме:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120 хвилин
6.4.

Гравець ID: Джон Меверік [226684] отримає покарання, а саме:
6.4.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі