В очікуванні Для Керівника проекту Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
223
Реакції
535
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172 Вікі Альт
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: Вітаю пане керівник проект. Скаржуся я на ГС неофа відразу по двум причинам.
1. Пан ГС, коли якийсь клан, який не входить до ТОП 30 забиває кланові бізвар, то замість того щоб видати за це догану й повернути кришу власнику адміністратор знімає по проханню клана дефа їх системне кд. (вже було двічі)
Й тоді виходить що в клана в якого має бути системних 48 годин на кидання бізвару відразу біжить й забиває іншим бізвар тут.
на цьому скріну неможливе, адже клан в якого має бути бізвар й 48 годин кд вже забив бізвар на наступний день.
Я написала ГС в особисті про то що навіщо таке робити так як це є неправильним й клан який порушив має отримати покарання + конфіскація криші.
Гс відповів що ГА надав йому таку команду відміни кд, тож він робити це вправі, хоча зазначу що за 2 роки мого перебування в неофі такого ніколи не було, щоб знімали кд.
Ще раніше пан ГС відміняв бізвари, чим забагав декілька криш бізнесів й за них неможливо забити бізвар, бо пише що битва вже має бути,
2. Знявши кд клану ОМЕГА вони забили нам бізвар й не зявилися на нього вчасно
Ось ця скарга яку пан адмін зачинив не виявивши порушень, хоча підтвердив що відкати 30 хв гравці не мають, й дійсно зайшли на 10 хвилині бізвару, але він відписав що це є нормою.
Тобто давайте розглянемо ситуацію -наприклад я забила бізвар й явилася на битву за 5 хв до бізвару, але почався бізвар й я не захожу, бо виявляється не зобовязана, бо прям такого правила немає, а потом коли лишиться 30 секунд до кінця бізвару, я вкину екстезі й залечу на територію, це буде вважатися що я зявилася й системно криша перейде мені. Откат де я залетіла на територію я надам й заберу кришу.
В цій ситуації якраз таки приміниме правило 2.6. Заборонено зловживати недоліками правил. | Варн / Бан 7-31 день
Якщо клан забив бізвар й не зайшов на територію бізвару. й територія стояла пуста протягом 20 хв поки ми не приїхади до бізвару (клан захисту умовно завжди мав право приїздити в любий час, та навіть на 2х останніх хвилинах) а от атака має заходити зразу, й лише за умови що першою залетіла сторона дефа, атака могла зайти пізніше. В любому випадку на території бізвара з початку битви хтось мав перебувати. А тут вийшло так що на битву приїхала сторона дефа, а атака стоїть під забором й ще не заходила.
Вважаю це є грубим порушенням яке прирівнюється до неявки на бізвар.
Також клан атаки не може надати відеодоказ тривалістю 30 хв згідно правила:
1.3.
У кожного хто бере участь у битві повинен бути фрапс, та відповідати вимогам.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.

• відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • включає всю битву (30 хвилин).
В правилах битв за бізнеси дійсно немає чітко прописаного, але ці бізвари граються відколи їх придумали й так було завжди. Атака заходила першою з початком таймінгу, так як вони забили то і вони зашли, а захист прибував пізніше. Якщо захист залітав першим й займав позиції то атака могла зайти пізніше, але ніде немає такого щоб атака забила бізвар й не зайшла тримаючи територію бізвара пустою цілих 20 хв. Інакше тоді виходить навіщо взагалі ці 30 хв битви, якщо згідно слів ГС клани можуть залетіти на останніх хвилинах, потулитися й битва закінчена.
Тому прошу ознайомитися з наданими доказами, перерозглянути скаргу та повернути кришування.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бізвар-Омега.408915/#post-1621893
5. Дата порушення: 04.06.26
1780589116823.png

Вкладення

• 1780589087850.png
    1780589087850.png
    11.9 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування:

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
60
Реакції
71
Бали
63
Щодо кд 48 годин. Клан який не входить в топ-30 кинув бізвар, що є порушенням правил, оскільки вони цього робити не повинні (2.8. Заборона брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не знаходяться у топ - 30. | Попередження НО / Догана НО), відповідно до даного правила клан REIMAN отримав покарання, та бізвар було скасовано, оскільки у клана OMEGA кд закінчилось, і нове КД клану OMEGA зробив клан REIMAN а битву було скасовано відповідно і кд від клану REIMAN повинно бути скасовано, оскільки таким чином різні клани можуть постійно набивати КД активним клан з метою задефати інші клани від проведення бізварів, також такі дії клану REIMAN можна розцінювати як порушення правила - 2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн. Порушення з боку адміністрації в тому що зняли КД не бачу оскільки якби REIMAN не порушили правила то цього КД б і не існувало.
З приводу бізвару:
1. 1.12. Сторона, яка забиває битву повинна прибути за 5 хвилин до початку битви.
Клан OMEGA не порушив це правило, а правила про те що сторона атаки повинна відразу зайти на територію не існує, це питання вже підіймалось коли такі дії було зафіксовано від клану WarshawaFamQ, тоді клан Вашої фамки покарання не отримав оскільки правило 1.12 не було порушено, а правила про те коли потрібно зайти не існує. Під час обговорення ситуації з кланом WarshawaFamQ, адміністрації було озвучена пропозиція щодо введення нового правила яке буде чітко вказувати терміни впродовж яких повинна заходити на територію сторона атаки і дефу, адміністрація відповіла що незабаром таке правило буде введено. На даний момент такого правила не існує. Та і який сенс було стояти чекати на території якщо сторони дефу все рівно ще не було навіть поруч, коли сторона дефу з'явилась тоді сторона атаки зайшли на територію, тому жодних критичних порушень немає.

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,235
Реакції
374
Бали
208
Вітаю шановний гравець!

В правилі чітко прописано:
2.14. Заборонено стороні, яка забиває битву не прибути на неї за 5 хвилин до початку битви. | Попередження НО
Примітка: не порушуючи правило про завчасне перебування на території битви, іншими словами гравці мають прибути до території не заходячи на неї.
"Клан зобов'язаний заходити на територію на початку битви за бізнес" - таких правил не існує.

Цитую ваші слова "хоча підтвердив що відкати 30 хв гравці не мають", я вам особисто надав докази у вигляді скріншоту (клік)з відео-доказу де є більше 30 хвилин відео битви, чим саме зараз підтверджуєте свій обман.
Що-до доказів наданих мені, гравці зайши на 9-тих хвилинах на територію битви, що є достатньою для проведення повноціної битви.

Також додаю за КД.
Клан REIMAN кинувши битву за бізнес клану OMEGA порушуючи правило 2.8. Заборона брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не знаходяться у топ - 30. | Попередження НО / Догана НО, чим саме сбили КД клану OMEGA яке мало вже вичерпатись. Цим було скасованна битва за бізнес, клан отримав Догану та КД клану OMEGA було знято для обхіду надання КД кланам які активно приймають участь в битвах.

Очікуйте вердикту, та гарного вечора

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
По-перше, у чинних правилах відсутній пункт, який зобов'язує сторону атаки або будь-якого учасника безпосередньо заходити на територію бізвару одразу після початку битви. Пункт 1.12 та пункт 2.14 лише зобов'язують сторону, яка забила бізвар, прибути до місця проведення не пізніше ніж за 5 хвилин до початку битви. Дану вимогу ми виконали та не порушили.

Також хочу звернути увагу адміністрації на суперечність у позиції самої Вікі Альт. Існує скарга, де вона сама забила бізвар, однак після його початку клан ТюбикФамКю не залітає на територію бізвару, хоча з моменту початку вже минуло понад 11 хвилин. Виходить, що дії, які вона вважає порушенням у нашому випадку, аналогічно були присутні й зі сторони її клану.

Враховуючи викладене, вважаю рішення про відсутність порушення повністю обґрунтованим, оскільки жоден пункт правил бізварів не був порушений, а доводи скарги ґрунтуються виключно на особистому трактуванні правил та припущеннях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі