Розглянуто для ГА // привзяте ставлення до клану Burunduky (Яєчко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Фейзу Краймз
2. Нікнейм адміністратора: слідкуючи неоф організаціями
3. Суть скарги:
1. Ситуація

Під час бізвару були порушені правила, що вплинуло на чесність битви. Якби порушень не було, результат міг завершитися на нашу користь. Крім того, адміністратор повідомив неправдивий рахунок битви — заявив, що рахунок був 9:6, хоча фактично він становив 8:6. Це могло суттєво вплинути на підсумковий результат та рішення щодо переможця.

Докази: 1 скарга

2. Ситуація

Під час бізвару один із гравців використовував багоюз (+С). У відповідь на це мій лідер також почав використовувати +С. Після запиту фрапсу покарання отримав лише наш лідер — блокування на 2 дні, хоча це був його перший випадок багоюзу. При цьому гравець, який також використовував +С, жодного покарання не отримав.

Вважаю таке рішення несправедливим, оскільки за однакові порушення мають застосовуватися однакові санкції.

Докази: скарга на лідера , відеозапис лідера, на якому видно використання +С обома сторонами:+с від обох .

3. Ситуація

Після того як наш лідер отримав покарання за використання +С, клан отримав догану згідно з правилами. З цим рішенням ми погодилися.

Відповідний пункт правил:

Багоюз (від лідера / модератора) — догана.
Однак у ситуації з кланом HAZE, коли модератор допустив аналогічне порушення, він отримав лише варн — значно м’якше покарання, ніж бан навіть на 1 день. Крім того, клан отримав лише попередження.

Вважаю, що в даному випадку покарання були застосовані нерівномірно.

Докази: скарга .

4. Ситуація

Під час спілкування з ГС неофіційних організацій у Discord на мої запитання я отримував відповіді із зверненням «Яєчко», хоча на той момент наш клан уже був перейменований на Burunduky.

На мою думку, це може свідчити про упереджене ставлення до нашого клану.

Докази: докази.

5. Ситуація

Після того як ми зіграли бізвар в інших скінах, ніж були зареєстровані, вже наступного дня було введено правило про покарання за використання незареєстрованих скінів.

При цьому в загальних правилах сервера така вимога відсутня та була вказана лише в реєстрації скінів, яка не є офіційним розділом правил сервера.

Вважаю, що така ситуація викликає питання щодо об’єктивності рішень слідкуючої адміністрації та її можливого зв’язку з кланом HAZE.

6. Ситуація

З моменту створення нашого клану ми відчували тиск з боку представників головної адміністрації, зокрема ЗГС 07 сервера, які заявляли, що назва клану є «неадекватною».

Питання щодо назви було врегульовано раніше ось тут : скарга в якій все вирішилось , тому прямих доказів наразі немає. Однак у мене виникають підозри щодо можливої зацікавленості окремих представників адміністрації в ситуаціях, пов’язаних із видачею покарань нашому клану.

Прошу перевірити всі наведені ситуації та надати об’єктивну оцінку діям адміністрації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в описі прикріплено все
5. Дата порушення: протягом довгого часу

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,702
Реакції
539
Бали
253
Вітаю.
Безпосередньо як ГС неоф та відповідальний за структуру та діяльність неофіційних організацій надам відповідь щодо цієї ситуації:

1. Щодо вашої першої ситуації про рахунок:
Ваше твердження щодо некоректно озвученого рахунку не відповідає дійсності. Після перевірки додаткової інформації було встановлено, що фінальний рахунок бізвару становив 9:6, на користь клану HAZE. Відповідно, інформація, озвучена мною під час розгляду ситуації, була достовірною.

2. Щодо покарань за "+С":
Покарання було видано на підставі наданих доказів, які підтверджували факт порушення з боку лідера. Якщо ви вважали, що інший гравець також порушив правила, ви мали право подати відповідну скаргу або докази для розгляду. Наявність порушення з боку іншої особи не звільняє лідера від відповідальності за власні дії.
Зважаючі на надані докази - від гравців додатково буде запрошено відкат для перегляду наявності порушення, у разі порушення гравець отримає покарання.

3. Щодо ситуації з видачі покарання клану:

Щодо ситуації з кланом HAZE. Після розгляду даного випадку зі слідкуючим була проведена відповідна бесіда щодо коректності застосування покарань. Також покарання було переглянуто та змінено відповідно до чинних правил. Таким чином, порушення було виправлено, а наведена ситуація не може свідчити про упереджене ставлення або застосування подвійних стандартів.

4. Щодо повідомлення про клан "Яєчко":
На момент надсилання мого повідомлення у Вашому нікнеймі була вказана назва клану "Яєчко", саме тому вона і була використана мною у відповіді. Дана назва клану жодним чином не стосувалася суті розгляду ситуації та не використовувалася з метою прояву упередженого ставлення.

Після перевірки інформації щодо зміни назви клану мною було надано відповідь безпосередньо по суті Вашого звернення, а також роз'яснено, що у разі наявності порушень необхідно подавати відповідну скаргу на форум для її подальшого розгляду, оскільки через особисті покарання не приймаються докази для видачі покарань. Тому твердження про упереджене ставлення за даним пунктом вважаю безпідставним.

5. Щодо введення нового правила:
ЗГС не приймала рішення щодо створення або зміни правил одноосібно, рішення було узгоджено зі мною та керівництвом сервера. Введення відповідного правила було пов'язане з необхідністю усунення неоднозначностей у проведенні бізварів та не мало на меті покарання конкретного клану. Будь-які твердження про зв'язок даного правила з кланом HAZE є припущеннями та не підтверджені доказами.
За рішення ГС / ЗГС правила можуть вводитись серверні, затвердженні з керівництвом сервера, для зниження конфліктних та спірних ситуацій.

6. Щодо твердження про предвзяте ставлення до клану:
Насамперед звертаю увагу на те, що у Вашому зверненні ви самі зазначаєте відсутність будь-яких доказів, які б підтверджували наведені звинувачення. Даний пункт ґрунтується виключно на особистих припущеннях та суб'єктивному сприйнятті окремих ситуацій, що не може бути підставою для висновків про упередженість з боку адміністрації.

Також варто враховувати, що на момент подій, про які Ви згадуєте щодо слів ЗГС про неадекватну назву клану, посади ГС та ЗГС обіймали інші особи. Відповідно, я не можу коментувати мотиви, висловлювання чи рішення адміністрації, яка перебувала на цих посадах у той період, а також не можу нести відповідальність за їхні дії.

Щодо поточного складу слідкуючої адміністрації, усі рішення приймаються виключно на підставі чинних правил серверу, наданих доказів та фактичних обставин конкретної ситуації. При розгляді звернень, скарг, конфліктних ситуацій та видачі покарань не враховується назва клану, його склад, особисте ставлення до учасників або будь-які інші сторонні фактори. Усі клани перебувають в однакових умовах та розглядаються за єдиними критеріями.

Зі свого боку можу запевнити, що жодної особистої зацікавленості щодо Вашого клану не маю, як і будь-яких причин для упередженого ставлення. Усі рішення, які стосувалися Вашого клану, приймалися виключно в межах моїх повноважень та відповідно до встановлених правил.

Таким чином, мною було надано відповідь щодо кожної із зазначених у зверненні ситуацій із відповідними поясненнями та роз'ясненнями.
На мою думку, наведені звинувачення не підтверджують фактів упередженого ставлення або навмисного порушення з мого боку.

Очікуємо відповіді від ГА / КА. Приємної гри ♥

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,527
Реакції
1,631
Бали
253
Відповідь була надана ГС Неоф. Жодного предвзятого ставлення до вас не бачу.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі