Микола Чорний
не ЗГА | Центральна Україна
- Реєстрування
- 18 Січ 2023
- Дописи
- 424
- Реакції
- 145
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм порушника: Валентін Мазута
3. Назва клану порушника: не бачив його, тому не знаю клана, мб це і просто без орг челік
4. Суть скарги:
У цей момент невідомо звідки по мені почав тулити невідомий мені індивідуум.
Це виглядає як дії особи, яка є неадекватною та має за це відповісти
Прошу не вимагати від мене повного відео всієї ситуації, оскільки ситуації і не було, мене просто вбили невідомо звідки, конфлікту та провокацій не було.
Також прошу не робити висновків на основі припущень.
Якщо хтось вважає, що з мого боку була якась провокація (хоча я навіть не бачив цю людину), то нехай та людина на яку я подаю скаргу і аргументовує відо доказом(хоча такого не буде, бо там нема що аргументовувати)
Підкреслюю, що кажу правду без будь-якого викривлення фактів.
Якщо буде доведено, що я навмисно ввів адміністрацію в оману або надав неправдиву інформацію - готовий понести всі передбачені та максимально суворі покарання, які за це передбачено і якими треба керуватись вам, як адміністрації
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 03.05.2026
2. Нікнейм порушника: Валентін Мазута
3. Назва клану порушника: не бачив його, тому не знаю клана, мб це і просто без орг челік
4. Суть скарги:
Ситуація
Ситуація наступна: я скупився черв’яками в риболовному магазині, після чого заїхав полагодити машину і планував їхати на риболовлю.У цей момент невідомо звідки по мені почав тулити невідомий мені індивідуум.
Обставини
Поруч цієї людини я не бачив - вона знаходилась невідомо де. Я не мав з нею жодного контакту чи конфлікту.Це виглядає як дії особи, яка є неадекватною та має за це відповісти
Прошу не вимагати від мене повного відео всієї ситуації, оскільки ситуації і не було, мене просто вбили невідомо звідки, конфлікту та провокацій не було.
Також прошу не робити висновків на основі припущень.
Якщо хтось вважає, що з мого боку була якась провокація (хоча я навіть не бачив цю людину), то нехай та людина на яку я подаю скаргу і аргументовує відо доказом(хоча такого не буде, бо там нема що аргументовувати)
Додатково
Зі свого боку заявляю, що почав відеозапис одразу в момент, коли по мені почали тулити.Підкреслюю, що кажу правду без будь-якого викривлення фактів.
Якщо буде доведено, що я навмисно ввів адміністрацію в оману або надав неправдиву інформацію - готовий понести всі передбачені та максимально суворі покарання, які за це передбачено і якими треба керуватись вам, як адміністрації
5. Доказ порушення (скриншот/відео):