В очікуванні Заява до Прокуратури №.0074

Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
34
Реакції
31
Бали
23
Я, громадянин України Матвій Козирний , подаю заяву до прокуратури на громадянина:
Назар Амуренко, Макс Купер

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: Я, являюся Приватним, Адвокатом приїхав на виклик Тимура Гунька Приїхав на виклик Мене супровів співробітник СБУ до затриманого, Я притставився ми зайшли до спец зв'язку Мені Назар Амуренко показав відео докази Я ознайомився з ними, І побачив що Машина співробітників СБУ за якою перебував Назар Амуренко і Макс Купер, Назар Амуренко був водієм і я побачив на відео доказах, Правопорушення від співробітників СБУ вони без( Спец сигналів мигалок страбоскопів то.що) Виїхали на зустрічну смугу і втаранилися в Машину з громадянином Україні, Нащо СБУ створили ДТП і втекли з нього і почали Переслідувати Тимура Гунька Нащо створили ще 1 ДТП біля Невеличкого Патрульного посту, Назар Амуренко вилетів через Передьнє скло, і побіг до машини на що скрився із ще 1 ДТП і далі почав переслідувати Тимура Гунька Хоча я небачив всієї суті переслідування Я запитав, яка була причина Переслідування, Нащо п.Амуренко сказав він їхав по зустрічній смузі Хоча вони СБУ а не НПУ, надалі Вони почали переслідувати Макс, Купер віткрив вогонь із бокового сидіння на скорості 300+ км/годину. Далі вони біля ТК(Конча-заспа) Втаранилися в мотоцикл Тимура Гунька, А далі побігли за ним і закафали його
Нащо я виніс свій Вкрдикт. І сказав що Я небачив сенсу від погоні і сказав Вітпустити Тимура Гунька як я небачив Сенсу погоні від співробітників СБУ, нащо я далі відповів що вони створили ДТП і втекли з нього, На що я сказав ви може( Перебуваєте під наркотиками Алкоголем то.що)
Він відмовився Вітпускати. Тимура Гунька і Посадив його до ІТТ. Прошу прокуратуру Розглянути цю скаргу а також вилучити Відео Матеріали з бодікамер Двох співробітників СБУ як п.Амеренко міг Перебувати під (Наркотичними алкогольним) спяніням.
Будь які докази (або прохання про вилучення ) На підвердження правопорушення:
1.Прошу Прокуратуру вилучити Відео матеріали від Двох співробітників СБУ.

Дата і час інциденту: 04.06.2026
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки:https://postimg.cc/4nwnXNSV
Номер телефону , електронна пошта:mbng_hfg_43118

Тимур Гунько

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
29
Реакції
59
Бали
21
Я громадянин України Тимур Гунько хочу додати що: я перебував на двох-колісному засобі та те що вони відкрили вогонь несло пряму загрозу моєму життю а також мені не була надана перша медична допомога після дтп!

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
31
Реакції
10
Бали
13
Повідомлення

Надайте відеофіксацію з Вашого боку. У вас є 24 години щоб зробити це, у разі не надання відеофіксації, буде відхилення Вашої заявки до прокуратури.

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
31
Реакції
10
Бали
13
Повідомлення.

Також до СБУ буде надіслано запит на відеофіксацію.

Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
34
Реакції
31
Бали
23

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі