Відмовлено Бредлі/ Оскарження догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Перевізник

VINTER ❤️🫶🏼
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
135
Реакції
90
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Богдан Перевізник
2. Нікнейм адміністратора: Бредлі Джеймс С МОЗ
3. Суть скарги:
Був код-5, на якому проводилось тренування на тему: *Віджимання*, на код-5 було 4 співробітника окрім мене, я почав і закінчив робити віджимання швидше за всіх, після того як я закінчив віджимання до мене підійшов пан Джеймс і каже ''Виконувати вправу'' на що я йому відповів що я вже виконав і від каже *Я не бачив* після чого я йому сказав (Окуляри собі купіть), я не вважаю це образою за яку портрібно видавати Догану за Порушення статуту 3.9 . Я підозрюю що він мені дав догану за особисту неприязнь до нього.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Прошу запросити в нього
5. Дата порушення: 05.05.2026

Бредлі Джеймс

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
365
Реакції
126
Бали
88
Вітаю
Роз'яснюю ситуацію, як Слідкуючий адміністратор, я в свій неактив, вирішив попрацювати з колегами, на код-5, Заступник Головного лікаря, Володя Мовальчук, дав наказ, щоб ви віджимались, після чого ви відповіли, "Я вже віджимався, чи що сліпий, купи окуляри", після чого я підійшов до вас і попросив мати повагу до старшого складу, після чого за образу старшого о/с, вам була видана догана, відеодоказ порушення від співробітника надам Керівництву

Очікуйте вердикту від ГА/КА​

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
327
Реакції
151
Бали
103
Вітаю Шановний гравець!
Ознайомившись з відеодоказами, які були наявні на рахунок вашого тренування, я не побачив виконання з вашої сторони.
В додачу, зафіксовано порушення державних організацій 2.1, 2.2.
Дії працівників та слідкуючого під час РП процесу порушень не мають.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі