Розглянуто Галицькому,Серго Голд---ЗЛ ЗСУ 106358 очень серьезно!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
119
Реакції
135
Бали
48
1. Я 216948
2. 106358
3. Ситуація сталася 29.05.2026 ввечорі минулої п'ятниці. Одразу після закінчення я завантажив відео і написав адміністрації,надавши силку на відео доказ,що зараз п'яний зам лідера ЗСУ численної порушує. На що мені адміністратор повидомив,що перегляне і передасть ГС. Пізніше зайшовши в канал ДС,де був присутній лідер ЗСУ спитав у нього,чи він знає,що витворяє його п'яний(в реальному житті) ЗАМ,на що Лідер ЗСУ сказав,що знає і це питання вирішується все вище(т.е Адміністрацій).
Пройшов майже тиждень,я як бачив Зам лідера ЗСУ так і бачу на посаді.
Чого,п'яний людині на такий посаді дозволено уникати покарання і він надалі займає цю посаду? Чому вища адміністрація,яка була в курсі цієї події нічого не придприняла???
Опис ситуації в яку я попав:
Заходжу в МОЗ для отримання мед книги,яку більше тижня не міг отримати і бачу як 106358 кафає в кайданки афк гравця 180604(котрий стояв 30хв в АФК)
Далі я підходжу і питаю 106358 що він робить і запросив надати службове посвідчення. Потім тікає,далі просить МЕНЕ надати документи,а сам не представляється і не показує документи( в його голосі присутній ЯВНИЙ неадекватний стан,затримка речи і неадекватні висловлювання,що свідчать про стан вживання алкоголю в житті). Далі погрожує мене запакувати в зданіі МОЗ в зеленій зоні. Далі його напарник розуміє,що ЗАМ Лідера робить не те і просить його угомониться. Далі відійшов і переодягнув форму ЗСУ в фракції МОЗ!!!
Далі на протягу всього відео поводиться неналежним чином до Гос фракцій також висловлюється і виражається не адекватно. Далі закафав іншого гравця,потім закафав мене.
Приїжджав на подію сотруднік ВРУ,але нічого не зробив-також зверніть на це увагу!!!
Не можуть люди на такий посаді пьяним заходити в гру і масово порушувати.
ЗСУ-це обличчя України!!!
Алкоголізм-засуджую. Тіки Здравиц Смисл!!!
4. Доказ
Прошу Адміністрацію набратися терпіння і передивитися УВАЖНО ВСЕ відео,котре їде 25хв.
Тайм коли:
0.01-1.00 тікає постійно не надаючи документів.
2.00-5.50- запросив мої документи не представившись і не показав свої,на прохання ігнорував і весь час говорив пьяним голосом-що ОЧЕВИДНО на відео.
5.50-НОН РП перевдягнули ст в іншу форму на території МОЗ
0.01-25.00 весь час ігнорує надати посвідчення і тікає. Також спілкується пьяним!!!
6.30-7.30 закликає мене покинути будівлю МОЗ
18.00-19.30 бігає прятается по закритим комнатам МОЗ
19.08-кафаєт гравця.
19.54-22.50 появление работніка ВРУ і повна бездіяность ВРУ
25.00 -каіает меня безпідставно. Щось там придумав і казав,щоб я вийшов з кабінету МОЗ!!!
5. 29.05.2026 20.26 вечора

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,284
Бали
253
Вітаю, такі гравці отримають покарання:
Гравець Кирил Невідомий [106358] - отримує такі покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів + 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення + 2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення + 2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана
Гравець Вова Квінн [200708] - отримує такі покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів + 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів + 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Ви гравець Мойша Гольдман [216948] - отримуєте такі покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець Марко Ткаченко [178811] - отримує такі покарання:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.
Також отримає покарання на посаді.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі