Вільям Уoкер
Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
- Реєстрування
- 25 Вер 2023
- Дописи
- 104
- Реакції
- 117
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Панас Енерджи
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання за обхід блокування. На момент порушення я забув про правило, що під час дії блокування не можна грати на інших акаунтах. Усвідомлюю, що це не звільняє мене від відповідальності, і щиро каюся у своєму вчинку.
Прошу, якщо це можливо, зменшити термін покарання на кількість днів, яку я вже відбув на заблокованому акаунті або скоротити покарання на більш менший термін. Запевняю, що надалі уважніше ставитимуся до правил сервера і подібних порушень з мого боку більше не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клікабельно
5. Дата порушення: 04.06.2026
Дякую за розуміння та розгляд мого звернення.
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання за обхід блокування. На момент порушення я забув про правило, що під час дії блокування не можна грати на інших акаунтах. Усвідомлюю, що це не звільняє мене від відповідальності, і щиро каюся у своєму вчинку.
Прошу, якщо це можливо, зменшити термін покарання на кількість днів, яку я вже відбув на заблокованому акаунті або скоротити покарання на більш менший термін. Запевняю, що надалі уважніше ставитимуся до правил сервера і подібних порушень з мого боку більше не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клікабельно
5. Дата порушення: 04.06.2026
Дякую за розуміння та розгляд мого звернення.