Макс Херсонський
Шановний гравець
- Реєстрування
- 30 Лис 2022
- Дописи
- 55
- Реакції
- 39
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Макс Херсонський
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Я звертаюся до вас із щиросердечним вибаченням за свої дії, які призвели до отримання блокування. Насамперед хочу сказати, що я повністю усвідомлюю свою провину та не намагаюся шукати виправдань своїй поведінці. Зараз я розумію, що мої слова або дії могли завдати незручностей адміністрації, порушити атмосферу спільноти та створити додаткову роботу для тих людей, які щодня підтримують порядок на сервері. Після отримання покарання я мав достатньо часу, щоб серйозно замислитися над своїми вчинками. Я проаналізував ситуацію, переглянув свою поведінку та зрозумів, що допустив помилки, яких не повинен був допускати. Мені щиро соромно за те, що через мене адміністрації довелося вживати заходів та витрачати свій особистий час на розгляд ситуації, яка взагалі не повинна була виникнути. Я чудово розумію, що правила створені не просто так. Вони існують для того, щоб забезпечити комфорт, справедливість і порядок для всіх учасників спільноти. На жаль, своїми діями я показав неповагу до цих правил, за що зараз мені дуже соромно. Я визнаю свою провину та готовий нести відповідальність за власні вчинки. Окремо хочу висловити величезну, щиру та безмежну подяку Віталіку та Насті. Я надзвичайно вдячний вам за те, що ви поставилися до ситуації з розумінням та прийняли рішення пом'якшити моє покарання. Для мене це стало справжнім проявом людяності та довіри. Я прекрасно розумію, що ви могли залишити більш суворе покарання, але ви дали мені шанс усвідомити свої помилки та виправитися. Від щирого серця дякую Віталіку та Насті за те, що термін мого блокування був встановлений на 7 днів до 10.06.2026. Я дуже ціную це рішення і сприймаю його не просто як пом'якшення покарання, а як можливість довести, що я здатний змінитися на краще. Я усвідомлюю, що довіра заробляється вчинками, а не словами, тому хочу показати своїми подальшими діями, що зробив правильні висновки. Також хочу подякувати всій адміністрації без винятку. Я розумію, наскільки складною є ваша робота. Вам щодня доводиться вирішувати конфлікти, слідкувати за дотриманням правил, допомагати учасникам спільноти та підтримувати порядок. Саме завдяки вашій праці сервер існує та розвивається. На жаль, своїми діями я став частиною проблеми, а не частиною її вирішення, і мені справді прикро через це. Я хочу запевнити адміністрацію, що за час блокування зробив серйозні висновки. Я зрозумів, наскільки важливо контролювати свої емоції, уважно ставитися до своїх слів та поважати правила, встановлені на сервері. У майбутньому я обіцяю бути більш відповідальним, стриманим та уважним до своїх дій. У зв'язку з цим я хотів би дуже ввічливо та щиро попросити адміністрацію розглянути можливість мого дострокового розбану 09.06.2026. Я повністю розумію, що це лише прохання, а остаточне рішення залишається виключно за адміністрацією. Я ні в якому разі не вимагаю та не наполягаю на цьому. Я лише прошу дати мені шанс повернутися на один день раніше та довести своєю подальшою поведінкою, що я справді усвідомив свої помилки. Якщо адміністрація вважатиме за потрібне залишити чинний термін блокування до 10.06.2026, я поставлюся до цього рішення з повною повагою та розумінням. Незалежно від вашого рішення, я вдячний за те, що ви вже дали мені можливість замислитися над своїми вчинками та зробити правильні висновки. Я щиро каюся у всьому, що сталося. Мені прикро, що моя поведінка могла розчарувати адміністрацію або завдати комусь дискомфорту. Я усвідомлюю свої помилки та обіцяю, що надалі докладатиму всіх зусиль, щоб подібних ситуацій більше ніколи не виникало.2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Ще раз хочу попросити вибачення перед усією адміністрацією.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/x8tmXDdQ
5. Дата порушення:06.06.2026
5. Дата порушення:06.06.2026