Микита Мусангович
Ветеран МОЗ | Східна Україна
- Реєстрування
- 25 Гру 2024
- Дописи
- 445
- Реакції
- 293
- Бали
- 123
Я, Микита Мусангович номер паспорту: 113957, прошу взяти до уваги пана Міністра Внутрішніх справ України ситуацію, яка склалася у певній державні організації, а саме СБУ, так як у нас тимчасово не працює прокуратура я подаю позову до міністерства.
Прошу перерозглянути кримінальну справу №19032026 так як я рахую, що стаття 49 ч.2 лишня оскільки це не понесло за собою тяжкі наслідки, в кримінальній справі написано: Микита Мусангович приземлився хоча якщо уважно переглянути відеозапис там видно що я не торкався, тому рахую 45 ККУ частково або взагалі лишньою.
Можете передати кримінальну справу НПУ в підрозділ ГСУ.
Розумію що не в вашій компетенції розглядати кримінальні справи, але ж сподіваюсь, що ви не проігноруєте це звернення.
Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.
Микита Мусангович
Дата: 20.03.2026р.
Прошу перерозглянути кримінальну справу №19032026 так як я рахую, що стаття 49 ч.2 лишня оскільки це не понесло за собою тяжкі наслідки, в кримінальній справі написано: Микита Мусангович приземлився хоча якщо уважно переглянути відеозапис там видно що я не торкався, тому рахую 45 ККУ частково або взагалі лишньою.
Можете передати кримінальну справу НПУ в підрозділ ГСУ.
Розумію що не в вашій компетенції розглядати кримінальні справи, але ж сподіваюсь, що ви не проігноруєте це звернення.
Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.
Микита Мусангович
Дата: 20.03.2026р.