Звернення громадян до Кабінету Міністрів Східної України

Микита Мусангович

Ветеран МОЗ | Східна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
445
Реакції
293
Бали
123
Я, Микита Мусангович номер паспорту: 113957, прошу взяти до уваги пана Міністра Внутрішніх справ України ситуацію, яка склалася у певній державні організації, а саме СБУ, так як у нас тимчасово не працює прокуратура я подаю позову до міністерства.
Прошу перерозглянути кримінальну справу №19032026 так як я рахую, що стаття 49 ч.2 лишня оскільки це не понесло за собою тяжкі наслідки, в кримінальній справі написано: Микита Мусангович приземлився хоча якщо уважно переглянути відеозапис там видно що я не торкався, тому рахую 45 ККУ частково або взагалі лишньою.
Можете передати кримінальну справу НПУ в підрозділ ГСУ.
Розумію що не в вашій компетенції розглядати кримінальні справи, але ж сподіваюсь, що ви не проігноруєте це звернення.

Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.

Микита Мусангович
Дата: 20.03.2026р.

В'ячеслав Грозний

𝕲𝖗𝖔𝖟𝖓𝖞𝖞
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
103
Реакції
132
Бали
88
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Від: Переглянути вкладення 387153
До кого: Переглянути вкладення 387154
18.03.2026

Я, Назар Легенда з серією паспорта 88463, прошу взяти до уваги пана Міністра МВС ситуацію, яка склалася у певній державні організації. Підійшов до громадянина за для перевірки документів, як раптом інший громадян дістав збрю Імовірно м4, на відкрив по мені вогонь. На щястя мене врятували медики, але кромадян скрився. Коли мені працвники МОЗ допустили до праці, я установив особу громадянина, його звуть "Ернетс Наливайко", він працює у НПУ. Звичайно я міг передати відео-докази до ДБР за для відкриття кримінальної справи, але нажаль всі рпацівники ДБР поки у відпосці. Тому я подав звернення до кабінету Міністрів. Прозу звільнити працівника, за порушення статті № 39, 36, 49 ККУ.
Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.

До заяви прикріпляю запис з боді камери

Докази №0001

Полковник СБУ - Назар Легенда
Підпис:
Переглянути вкладення 387152
1773994228219.png

Останнє редагування:

Златан Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03 Східна Україна
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
38
Реакції
34
Бали
23
Я, Златан Рейвен з серією паспорта 124431 прошу взяти до уваги пана Прем'єр Міністра ситуацію, яка склалася у певній державні організації.
Я прибув до ГУНП з метою сплати адміністративних штрафів. Під час перебування біля будівлі я став свідком затримання іншої особи. Перебуваючи у власному автомобілі із зачиненими вікнами, я висловив свою особисту думку щодо дій працівників поліції словами: «Не слухай цих мусарських воздуханів». Зазначені слова були сказані мною не вголос для оточуючих осіб, а під час розмови в салоні автомобіля. У зв'язку з цим мені незрозуміло, яким чином працівник поліції міг почути зазначену фразу та на якій підставі після цього щодо мене були вчинені дії із застосуванням заходів примусу зокрема намагався одягнути кайданки.
При цьому працівник поліції не представився, не повідомив своє звання, прізвище та посаду, а також не пред'явив службове посвідчення . Мені не було роз'яснено підстави застосування до мене будь-яких поліцейських заходів.
Після того, як мене доставили до приміщення ГУНП, я запитав працівника поліції, яким чином він міг почути мої слова, висловлені мною під час перебування в автомобілі із зачиненими вікнами. Також я поцікавився правовими підставами його дій щодо мене.
Вважаю, що застосування до мене заходів примусу виключно через висловлення особистої думки, за відсутності будь-яких протиправних дій з мого боку, могло призвести до обмеження мого права на свободу вираження поглядів, гарантованого Конституцією України.
Я повідомив працівнику поліції про намір звернутися зі скаргою до органів прокуратури та інших компетентних органів для перевірки законності його дій.
Після того як я повідомив про намір оскаржити його дії, будь-які заходи примусу щодо мене були негайно припинені, а мене відпустили без складання будь-яких процесуальних документів, протоколів чи вручення будь-яких рішень. На мою думку, зазначені обставини потребують ретельної перевірки та встановлення законних підстав для попередніх дій працівника поліції.

До заяви прикріпляю запис з окулярів прихованою камерою
запис з порушенням

Ім'я та прізвище: Златан Рейвен

Дата: 06.06.2025

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі