В очікуванні Ганьба НПУ та цім копам!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
246
Реакції
198
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Амір Алієв 96457
2. Нікнейм порушника: Нао Соната, Мірай Соната, Лаглес Вайт,Ашот Блатной, Нао Соната,
3. Назва організації порушника: НПУ К,Д.
4. Суть скарги:
Суть скарги все по тайм кодам. Раджу передивитися повністю відео про некомпентентність копів-це не вперше вони роблять,не вперше в чат пишуть проти своїх службовців нелексеконом*або неоф організаціям,проти зброї тайзером ,не знаючи що у мене є порушення просто приїжджають бо побачили що ми на діскорді БП оформили на котру годину,не зривають маску Рп порушення витягають з людей зброю алко петру,анімації вмикають,затикають рот ,зловживають перевищенням влади тощо.Тому прохання не тільки там догани і варн щоб вони получили,а щоб гравців більше не допускали до фракції поки вони не вивчать правила і громадян ,які вимагають за своєю вимогою вони поважали не затикали рота їм ,а також зачитували не реп-батл а права порушнику, червоне світло проїжають сплашну,дмкар своїх та інших автомобілів .пишуть в чаті огидні слова,смішно їм вічно з людей думають що завжди так все буде.
Я нещодавно із-за того що подав пізно адміністратору фрапс доказ про виліт(живу майже в Дніпрі,ситуація нестабільна ,,откат,,) мені догану влупили,після чого ,вони ще мають наглості заходити в діскорд 04 і починати оскати гравців провокувати надалі(відкати на все є) предоставлю за увесь час діяннія їх влади над людьми.
Прошу вас покарати на максимально за недбалість ,і порушення прав громадян, та робіння влади поліції чи СБУ як сором ,що призводе неповагу нашу до них .Дивися на цей цирк і писаннину форуму ,обмани адміністрації а саме в деяких моментах і підрізання фрапсу їми,що кумедно бува відкати без звуку були у них.
Ганьба таким співробітникам, я й надалі так і ніколи туди несхочю з хлопцями і дівчатами сходити попрацювати туди!
Влада це народ , а держава має захищати їх ,і не порушувати закон,не применять силу тощо .
Видати за недовірою і слід. пункти:
3.1 , 2.13 , 2.14 , 2.6 , 2.1 , 2.2 , 2.3 . 2.4 , 2.8 . 2.10 , 1.1 , 1.2 , 1.3. тощо.+36, 37статтю порушили моїх прав а не їхню статтю (виконали насильницькі протиправні дії,і я мав не свідчити проти себе ,але їм всерівно-без документів якісь оборотні в поліції вяжуть).Попитки виведення гравців з стабільного стану.
Прошу замітити що:я не перетягував рп,і так далі а боровся за свої права ,зсилаючись на права громадянинна ,якого силою доставляють неоднократно в поліцію.Я знаю що їх розвідка є у клані -під час РП процесу вони написали в чаті не ной беручи з розвідки в діскорді мойому як мені здалося - прикольно(я ж не користувався підказками дс-попросту кланівці не знають що робити в таких випадках,тому знову вони порушили сказавши і написавши про це в чаті в грі).І ще що це всіх допитували разом в одній кімнаті ,разом розмовляючи одночасно копи.та бігатнинною до одного то до іншого мені щось підсказує так немона робити їм!
Тому за детальною інформацією можемо звязатися .і я вам надам ще більше інформації .якщо потребується за для звільнення цих недбалих працівників.

5. відеодоказ/cкріншот:
Тайм коди: 0:02 0:15 1:58 2:29 3:40 4:27(кайданку так і не відчепили одну щоб я дістав документи+адвоката небуло ще) 4:50 5:25 6:05(перебила і своює почала говорити те що як завжди ей хочеться) 6:35(балаган,втручання співробітників впродовж усього сеансу нижче капітана в розмову+некомпентентні вислови) 6:47 (вимагати паспорт коли обі руки в стяжках) 7:01-7:05 (вона каже звільняла руки - щось цього небачимо на даному фрапсі,+чат) 7:25 (я мусю мовчати а вона говорити.і чому я тільки зараз дізнаюся права свої а до цього реп слушал?) 7:57(чат) 8:18 (оск чат) 8:27 (чат) 8:34(чат ганьба поведінці в писанинні такого співробітниці копів) 8:48 (запугиванние про непідкору в кайданках і заставляня йти на порушення мені,при тому що так мені і не звільнили руку одну!) 8:54 (вона каже що відстебувала,але цього не було як бачимо) 9:01 (вона мене тримає рукою і каже що я не в кайданках-брехня все видно) 9:05 (чат ) 9:23 (працівник заставляла мене говорити державною мовою,хоча сама переходила на узьку) 9:47(назвала мене цитирую: ви невміняємий чи що?) 10:03( применили тайзер на скованном в наручниках человеке рядом.і що таке він каже Откат?)9:50(багоюз штовхаючи) 10:12 (до моєї людини примінили силу ногами зі столу) 10:21 (два копа почали розмовляти одночаснонерозбірливо що вони хочють там ще) 10:22( не зірвавши маску,не одівши перчатки вилучила все з інвентарю!Прошу повернути бо це як пограбування вже)11:05(за вимогою адвоката -каже :адвоката немає в мережі повторючи ще раз це) 11:51 (анімації співробітників,і росказ мне о правах копов а не моїх прав36,37ст прав людей і їх звісно різні.але ж вона тільки знає що копи мають право як виявилося ) 13:00(за вимогою визвати полковника або генерала,відмовленно+вліз меньшим званням якийсь офіцер) 13:11 (співробітник який не надав документи тощо -вона каже:має право він там був) 13:33 (анімація коп) 13:34 (я кажу маячню по її словам ,і перебивала знову) 14:07 (на вимогу визвати руководстіо вище вліз ще якийсь коп) 14:48-15:00(втручання без документів ,чат про тікток який забороненно UGTA реклама,кудись я там присяду XD) 15:07 ( він згадав посвідчення що я просив у нього XD) 15:40( фотосесію +анімація+на узком почалося розмова держпрацівника) 15:50 (я запросив держслужбовців говорити зі мною укр.мовою,на що мене заставляти почали про те саме,,я не держ службовець і розмовляю 9тьма мовами маю право,,+ анімаця) 16:15 (держ коп мене поучає що я можу і як неможу) 16:33 (чат некомпентентность офіцера) 16:36 (запитання мені:,, ви емігрант? не по суті ,не до діла вважаю,, 16:49 (чат)
6. Дата порушення: 05.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі