Розглянуто Для ГС/ЗГС Зльоту або ГА/КА запрос на переведення майна на аукціон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джонатан Лінкольн
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Хочу попросити вас перенести майно Котедж 10 лунок яке злітало о 07:00:23 перенести на аукціон або перезльот тому що на зльоті відбувалось багато критичних порушень враховуючи МДМ. Нижче прикріплю всі можливі порушення та їхні тайм коди.
Хочу також додати що дм був за 15 хв до зльоту також але відкат не записував так як по правилам критичне це за 10 хв до зльоту.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
В мене другий часовий пояс, коли у мене 23:50 то в Україні 06:50, уточнив час якщо потрібно дізнатись хто кого вбив по логам.

1 Відео,тайм коди:
На тайм коді 2:30 - 2:50 можете бачити багато людей пробують запригнути на людей або пройти до мітки. (НРП продовжується до кінця зльоту)
4:05-4:22 гравець 1721 оск родні
4:34-4:50 просто гравець б'є по багатьом, пізніше й інші приєднуються.
4:50 знову НРП багато.
4:59 гравець біля мене дмить
5:03 гравець біля мене в бешкетнику вдаряє по гравцям зі зброєю а потім вбиває тіпа (5:12)
5:15 ще 1 гравець в стильному хлопці стріляє по гравцям
6:05 мене багає гравець через мопед
6:18-6:40 гравця зліва від мене та ще по багатьом спереду починають стріляти зі снайпи з криші (вбив мінімум 1 та багатьох задомажив)

2 Відео, тайм коди:
0:31-0:56 гравець 3919 фд, можливо затулив, так як йому збивали анімку, не чисто видно.
1:09 гравець залітає на кавасакі та збиває гравців
1:27 теж саме робить з кавасакі
1:27 гравець каже що по ньому стріляють. Інший доповнює що це на криші.
1:35 видно гравця на криші який стріляв, на жаль немає айді
1:48 знову залітає на мотоциклі для того щоб зайти на мітку (повторює ще пару разів)
2:11 гравець той що був на кавасакі почав бити по гравцям
2:15 гравець 5781 на мітці стріляє по іншим
2:50-3:10 гравець без скіна тулить по іншому зі снайпи на мітці
3:11 гравця з праву по моїй стороні убили зі снайпи (скоріш за все з криші)
3:14 заду мене гравець 10793 без скіна тулить по гравцям зі снайпи, також попав і у мене
3:22 починають битися на мітці
Не встиг вилікуватись ізза кд та помер о 3:29 від гравця 5082

Прошу ознайомитись з ситуацією яка сталась, то хочу попросити щоб хоть хтось слідкував за зльотом так як це доволі великий зліт та виявляється багато порушент від гравців.
Дякую за ваш час та надіюсь на конфіскацію майна у зв'язу з масовими порушеннями включаючи МДМ.

5. Дата порушення: 08.06.26​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,551
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Так, критичні порушення були, але не настільки критичні аби проводити перезліт майна. За правилами ловлі майна, а саме пункту MDM зазначено, що конфіскація та перезліт майна можливий за умови, якщо було вбито більше ніж 70% гравців під час зльоту.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі