Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мігель

Козак
Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
7
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Мігель Сопрано
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо блокування за підозрою у використанні стороннього програмного забезпечення.
Я повністю заперечую використання будь-яких читів, макросів, автоклікерів або іншого ПЗ, яке могло б надавати перевагу в грі. Наскільки я розумію, причиною підозри могли стати особливості роботи моєї миші, яка іноді спрацьовує подвійним кліком. Це відбувається на рівні самого пристрою та не пов'язане з використанням сторонніх програм.
Я готовий пройти будь-яку перевірку, надати необхідні докази, записати відео роботи миші або виконати інші вимоги адміністрації для підтвердження своєї добросовісності.
Також хочу звернути увагу на те, що я є активним гравцем проєкту та проводжу на сервері багато часу. За весь час гри в мене була лише одна попередня блокування, яка була розглянута окремо. Я завжди намагався дотримуватися правил сервера та поважати рішення адміністрації.
Мені дуже подобається грати на вашому проєкті, тому я не бачу сенсу ризикувати своїм акаунтом заради використання заборонених програм. Саме тому прошу уважно переглянути матеріали справи та надати мені можливість пройти додаткову перевірку.
Буду вдячний за об'єктивний розгляд ситуації та сподіваюся на позитивне рішення.
4.Доказ отриманого покарання: тик тик тик
5.Дата порушення: 07.06.2026

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,932
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Вас було розблоковано
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі