Зачинено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
960
Реакції
1,739
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джонатан Лінкольн
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Пічкур
3. Суть скарги:
Пробував рішити з Адміністратором у войсі та показати всю ситуацію, або просто скоротити покарання. Але на жаль сказали на форум, тому хочу оскаржити своє блокування або скоротити його. Об'ясню чому.
У мене був 1 удар який я міссклікнув, та у гравця було мало хп він би і так помер від інших гравців які в кінці всіх били просто підряд. Але сама суть це міссклік.
По друге, це то що гравець якого я не чайно вбив він пробував ****************************************** до того мене щоб я вийшов з мітки.
Також Адміністратори мають право видавати покарання за терміном на свій розсуд, я не думаю що тут бан на 3 дня чесно.
Коли я стояв на посаді ГС Зльоту, я завжди пробував вирішувати ситуацію з гравцями у войсі, та якщо таке траплялось, то я скорочував гравця до 1-2х днів без подачі їхніх скарг.

Я надам тайм коди коли гравець пробував мене виштовхнути до того і покажу вам чому я був на нього трохи злий та на його скарзі питався чи приємно йому коли його так витискають.

Тайм код

4:20 - Ви бачите цього гравця у скіна з бешкетником та з аксами як у нього на скарзі Його відео зі скаргою
Він пробував трошки ******************************************

4:32 Цей же гравець розуміє що багом йому не пройти та починає багатьох бити включаючи мене

4:39 - Цей самий гравець массово вдаряв по іншому

4:52-4:59 Він багом проходить через гравців біля мене

Пізніше по нам тулять та в 5:02 він став на моє місце, я відійшов бо не хотів померти.

5:33 я говорю щодо його дій в мікро та не чайно 1 раз вдарив, після того він помер, та й ще залив на мене не включаючи порушення які сам робив. Багоюз та массовий FD на зльоті.

Моя думка що я не сильно винен та взагалі не хотів бути, за всі відкати я ні разу не вдарив людину, це означає що цей удар не був навмисним, надіюсь зрозумієте, та оскаржете покарання або хоча б скорочете.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://www.youtube.com/channel/UCRfz7DuVp12rJ6rCqwnTGlQ
5. Дата порушення:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Зачинено за проханням автора.

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі