𝐯𝟏𝐭𝐲𝐚𝐧𝐤𝐚
#покидьок
- Реєстрування
- 13 Січ 2025
- Дописи
- 26
- Реакції
- 116
- Бали
- 33
1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
2. Особистий нікнейм: Тревііс Хард #647503. Суть скарги:
Вітаю, пане Олеже. Звертаюся до Вас із проханням переглянути моє блокування (отримано за "приховування порушень"). За ці два місяці, що пройшли з моменту бану (попередні звернення 30.03, 16.04, 27.04), я мав достатньо часу, щоб усвідомити свою помилку щодо несвоєчасної подачі відеодоказу.
Я хочу надати додаткове пояснення, яке, сподіваюся, змінить Ваше бачення ситуації:
Чому я не залив відео раніше: Весь цей час мій комп'ютер був у ремонті, тому доступу до файлів і відкатів у мене фізично не було. Як тільки я забрав ПК із сервісу і почав розбирати архів записів, я натрапив на цей відкат. Не розбираючись у датах, я одразу завантажив його на форум, бо вважав за потрібне покарати гравця за розпал ворожнечі. У мене не було мети щось приховувати — навпаки, я хотів зробити проект кращим.
Також я ніколи не був порушником і завжди підтримував сервер донатами.
Пане Олеже, я щиро прошу Вас про амністію. Я хочу повернутися до гри, продовжити розвиток свого акаунта та знову стати активною частиною спільноти UKRAINE GTA. Прошу Вас піти назустріч та розблокувати акаунт. Я гарантую, що надалі буду максимально відповідальним і уважним до всіх правил проекту.
4. Доказ видачі покарання:
5. Дата походження: 07.06.2026
Також я ніколи не був порушником і завжди підтримував сервер донатами.
Пане Олеже, я щиро прошу Вас про амністію. Я хочу повернутися до гри, продовжити розвиток свого акаунта та знову стати активною частиною спільноти UKRAINE GTA. Прошу Вас піти назустріч та розблокувати акаунт. Я гарантую, що надалі буду максимально відповідальним і уважним до всіх правил проекту.
4. Доказ видачі покарання:
5. Дата походження: 07.06.2026