Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
334
Реакції
266
Бали
123
1.Ваш нікнейм: 211545
2.Нікнейм адміністратора: -
3.Суть звернення:
Шановна адміністрація!
Прошу переглянути покарання видане мені по скарзі (клікабельно) у вигляді бану на 30 днів та звільнення з лав НПУ.
Факт порушення з мого боку визнаю, але я вважаю що покарання занадто суворе так як на відео додане до скарги взагалі не видно повної ситуації.
Зі свого боку я на гравців теж подав
скаргу (клікабельно). Враховуючи, що ситуація відбувалась довгий час я додав коротке відео де видно чітко їх порушення. Хочу зазначити, що з боку гравців були в тому числі порушення такі як провокація, приниження, та на мою думку навмисний злив і ще багато інших порушень враховуючи які бан на 5 та 4 дні це для них м'яке покарання.
До звернення додаю два відео, переглянувши їх можна об'єктивно оцінити ситуацію та ступінь провини кожного та приняти об'єктивне та справедливе рішення.
Ситуацію коротко проговорбвав в войсі з спецадміном та КА. КА в особисті надав всі відео.
Прошу переглянути відеодокази та переглянути можливість пом'яшкення мого покарання та можливість збільшення покарання гравців на яких я подав скаргу так як враховуючи повну картину покарання для них занадто м'яке.
4.
Відео 1
Відео 2

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,937
Реакції
1,806
Бали
253
Вітаю
Переглянувши ваші докази, на яких видно через що від вас була така реакція, на перший раз вас оскаржено до 15 днів блокування.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі