Відмовлено Владислав Кєлліні не правильно видані покарання ( можливий блат )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
271
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Норт Фрей
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
3. Суть скарги:
Ми з друзями приїхали до Дніпровського Картелю та просто перебували на його території. Через деякий час до нас підбіг гравець Бодька Кєлліні, а також телепортувався адміністратор Владислав Кєлліні (без інвізу) та почав запитувати, що ми тут робимо. Ми відповіли, що просто стоїмо.

Після цього гравець Бодька Кєлліні почав вимагати, щоб ми покинули територію картелю. Ми або ігнорували його слова, або відповідали, що не збираємося йти. Згодом він почав провокувати нас, однак адміністрація ніяк не відреагувала на його поведінку та не видала йому покарання.

Потім гравець повідомив, що дає нам останнє попередження. Після цього він відбіг на певну відстань та першим відкрив вогонь по нас. Ми почали стріляти у відповідь виключно з метою самозахисту. У результаті перестрілки ми його вбили.

Одразу після смерті він вибіг із території картелю, чим, на мою думку, порушив правило RK. Однак адміністрація також проігнорувала цей момент. Після цього він знову почав нас провокувати та заявляти, що відкриє вогонь.

Незважаючи на це, мене та моїх друзів було покарано за пунктом правил 6.2 Неофіційних організацій:

6.2. Дозволено відкрити вогонь по ворожих кланах, які без причини перебувають на території картелю, після трьох попереджень. | Деморган 30 хвилин.

Я не розумію, у чому саме полягало наше порушення, адже ми не відкривали вогонь першими та діяли лише у відповідь на напад. При цьому покарання було видано саме нам.

Також хочу звернути увагу на можливий прояв упередженості або блату з боку адміністратора Владислава Кєлліні щодо гравця Бодька Кєлліні, оскільки останній не отримав жодного покарання за свої дії. Окремо викликає питання збіг їхніх прізвищ.

Прошу провести повну перевірку ситуації, переглянути відкат адміністратора Владислава Кєлліні та надати об'єктивну оцінку діям усіх учасників події.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): туть ( хочу щоб переглянули повністю тайм коди не вказую )
5. Дата порушення: 08.06.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
333
Реакції
157
Бали
103
Вітаю Шановний гравець!
Оскільки ви перебували на території картелю, учасник картелю мав повне право попереджати та відкривати вогонь.
Адміністратор видав правильне покарання та прояву блату не зафіксовано.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі