Розглянуто ГС/ЗГС Неоф. Невиконання своїх посадових обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марко Діас

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
314
Реакції
137
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Марко Діас
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Зоренко, Андрій Гром
3. Суть скарги: хочу повідомити що ГС та ЗГС неоф не виконують свої обовʼязки належним чином. Неодноразово писав з приводу перегляду видачі територій, адміністратор відповідає що перегляне але по факту цього не робить або робить через кілька днів через що все затягується. Через це потім виникають проблеми з битвами за території, інші клані просто кидають території і відбуваються розриви та плутанина в системі. Також часто мої питання в ЛС часто просто ігноруються. Окремо ситуація з таблицею кланів і територій зараз в поганому стані, вона не оновлюється як слід і не чиститься хоча це потрібно робити регулярно і не я один на це скаржуся, також на форумі висить дуже багато нерозглянутих скарг. Сьогодні також стався інцидент: нам кинули на атаку в 17:00, вона мала початись в 17:10 але в мене не було онлайну для початку битви, я попросив кинути ще раз що збільшило кд на 10 хвилин, не вважаю це великою проблемою, потім у моєї людини вилетіло і знову не було онлайну і мені кинули територію ще раз хоча я цього не просив, вони могли просто забрати її через форум бо в мене не було онлайна, а наступна тера мала бути моєю атакою в 18:10 але тепер кд стало до 18:30 і ЗГС Андрій Гром просто вирішив відмінити мою атаку щоб “урівняти” кд. Прошу звернути увагу на ситуацію і розібратися, наприклад минулий ГС неоф набагато краще виконував свої обов'язки. Знизу надам докази
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Велика кількість нерозглянутих скарг
https://ibb.co/XfNQF9Xs Ігнорування повідомлень від ГС неоф
https://ibb.co/TD69wtNh Ігнорування повідомлень від ГС неоф
https://ibb.co/QF01bFVn Ігнорування повідомлень від ГС неоф
Ігнорування від ЗГС неоф - говорив що перегляне 6 числа а переглянув тільки сьогодні, постійна затримка з видачею територій
Відмінив мою атаку "Щоб урівняти КД" - як вам відомо для виграшу сезону важлива кожна територія і іменно відміна цієї може дуже сильно вплинути на це
Також таблиця з битвами за території, не оновлялась та не очищувалась з п'ятниці, я сам мусив зайти та очистити її щоб коректно проводити битви за території
5. Дата порушення:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,035
Бали
253
Вітаю, стосовно нерозглянутих скарг, на разі більшість слідкуючих знаходиться в неактиві та трішки затримки у розгляді, на разі проблема вирішується та найближчий час ситуація покращиться. До кінця доби усі скарги будуть закриті.
Що стосується ігнорування від ГС - з ним вже проведена бесіда і при повторному порушені буде застосовано дисциплінарне покарання.
З розглядом видачі території, ЗГС вирішував дане питання з іншим кланом, через уточнення та вияснення певних деталей, ситуація з цим зараз вирішується, щодо їх активності розгляду

По відміні атаки, у разі якщо б Ви закинули її в іншу хвилину - збилось би кд на наступні території, тому в такому випадку і її було відмінено. Найближчий час стосовно битв та корегування по таблиці буде вирішено на скликані лідерів картелів, де буде це все обговорено та прийняте рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі